Zonwering Lochem

Zonwering Lochem

Zonwering Lochem
Kwinkweerd 6B
7241 CW Lochem

Openingstijden
 • Maandag:GESLOTEN
 • Dinsdag:10:00 - 17:00
 • Woensdag:10:00 - 17:00
 • Donderdag:10:00 - 17:00
 • Vrijdag:10:00 - 17:00
 • Zaterdag:10:00 - 13:00
 • Zondag:GESLOTEN
www.pieterse-zonwering.nl

ZONWERING LOCHEM

Zonwering Lochem afbeelding 01

In de regio Lochem is Pieterse-Zonwering al bijna 40 jaar actief als de zonwering vakman die u hier mag verwachten te vinden.  Ons bedrijf is gevestigd aan de Kwinkweerd 6b te Lochem waar u tevens een bezoek kunt brengen aan onze uitgebreide showroom. Wij proberen het motto "de klant is koning" hoog te houden en werken met goed opgeleid personeel. Montage- en reparatiewerkzaamheden doen wij dan ook zo veel mogelijk in eigen beheer.

MAATWERK TEGEN EEN REDELIJKE PRIJS

Zonwering Lochem heeft een  ruim assortiment producten van hoge kwaliteit en jarenlange ervaring op het gebied van zonwering, maken het mogelijk om een gedegen advies af te geven die aansluit bij uw wensen. Op de website van zonwering Lochem en in de showroom van zonwering Lochem zijn de meeste producten te vinden, tevens komt zonwering Lochem desgewenst gratis bij u langs voor advies en het opmaken van een offerte.  Alle producten worden geleverd en gemonteerd met garantie.

MINDER LAST VAN ZON EN WIND

Genieten van de zon kan ook in de mooie, bosrijke omgeving van Zonwering Lochem. In uw tuin en op uw terras kan de wind echter een hinderlijke spelbreker zijn. Daarom heeft Pieterse Zonwering in Lochem knikarmschermen, screens en buitenjaloesieën die tegen een stotje wind kunnen. Als de temperatuur goed is, omdat de zon de lucht verwarmt en er staat wat wind, kunt u er een minder warm gevoel bij krijgen. De producten van Pieterse Zonwering uit Lochem geven altijd verkoeling.
Bij zonwering Lochem is namelijk de oplossing verkrijgbaar. Dit is een zon- en windscherm in één. Natuurlijk beschermt deze tegen overvloedige zon van boven. Bijzonder is dat de zon ook niet langer vanaf de zijkant hinderlijk aanwezig kan zijn. Een prettige bijkomstigheid is, dat de wind minder kans heeft om u lastig te vallen. Deze zonwering verwarmt in feite uw lichaam en uw gevoel.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij Zonwering Lochem ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Daar wij altijd zelf rolluiken hebben geproduceerd, is de kennis hoog. Zonwering Lochem werkt al weer geruime tijd samen met ROMA. ROMA levert alle producten op maat binnen 10 werkdagen en tegen een standaard prijs in 208 Ralkleuren. De 208 Ralkleuren zijn verkrijgbaar in glanzend en mat uitvoering en op de meeste producten ook in structuur zonder meerprijs.

Zonwering Pieterse in Lochem heeft exclusief voor de regio de RS 100 io motoren in hun rolluiken. Dit is een super stille en mega geavanceerde motor van het merk Somfy. Pieterse Zonwering in Lochem is naast Select Dealer van ROMA ook Zonwering.nl dealer voor de omgeving Lochem.

Naast Rolluiken, levert ROMA ook Screens en Buitenjaloezieën aan de Firma Pieterse Zonwering in Lochem.

Zonwering Lochem afbeelding 02


OFFERTE

Offertes zijn bij zonwering Lochem vrijblijvend en wij proberen u van een zo goed mogelijk advies te voorzien tijdens een afspraak bij u thuis of wanneer u de showroom van Zonwering Lochem bezoekt. Zonwering Lochem levert hoofdzakelijk maatwerk producten!

SERVICE EN ONDERHOUD

Voor service en onderhoud van uw zonwering kunt u gewoon terecht bij ons. Daar nog heel veel onderdelen bij Pieterse Zonwering in Lochem op voorraad zijn, kunt snel worden geholpen tegen een eerlijke prijs.

Voor het topsegment heeft Pieterse Zonwering in Lochem Weinor producten in de aanbieding. Weinor is ook een Duits topmerk, wat niet door iedereen verkocht mag worden net als ROMA. Het is logisch, dat deze merken bij Pieterse Zonwering in Lochem vertegenwoordigd zijn als expert in de regio.Als u overkappingen of knikarmen wenst kies je voor Weinor. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Pieterse Zonwering in Lochem. Vakmanschap is vereist, om deze producten te meten, bestellen en feilloos bij u te monteren.


Knikarmschermen van hoge kwaliteit van Weinor. De glazendaken zijn vaak gevraagd, daar deze het hele jaar mogelijkheden bieden om buiten te verblijven en te genieten van tuin en buitenleven. Bij Pieterse Zonwering in Lochem, kunt deze overkapping bekijken en ervaren. Zij maken graag voor u een offerte.


Een overkappingen die perfect tegen regen kan en ook voor horeca geschikt is van Weinor. Pieterse Zonwering in Lochem werkt vaak voor horeca gelegenheden. Deze moeten 100 % van een leverancier kunnen rekenen, ook in het weekend. Deze overkapping is onverwoestbaar stabiel en geeft bescherming tegen de zon en regen. Groete voordeel is, dat hij ook geopend kan worden.


Door weer en wind kunt u optimaal genieten. De levering van knikarmschermen is voor Pieterse Zonwering in Lochem een dagelijkse bezichheid. Elk formaat is leverbaar en ook elke kwaliteit is leverbaar. Hoe beter de kwaliteit, hoe stabieler tegen wind het knikarmscherm is.


Woont u in de omgeving van Lochem en zoekt u zonwering, rolluiken, screens, buitenjaloezieën of garagedeuren. Pieterse Zonwering in Lochem is het bedrijf, waar u de beste deal kunt maken. Een nette prijs, maar vooral een goede service en een eerlijk bedrijf.

Zonwering Lochem
Kwinkweerd 6B
7241 CW Lochem

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Vraag een prijsindicatie aan

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe specifieker jouw omschrijving, hou accurater de offertes zullen zijn

Waarom Zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie