Zonwering & Rolluiken

Referenties

Filter op

Buitenjaloezieën Kantoorpand
Referentie 14/5/2021

Buitenjaloezieën Kantoorpand

Dit kantoor is volledig voorzien van buitenjaloezieën. De juiste keuze voor het werken met beeldschermen. Hier is ook raamdecoratie aangebracht. In de winter is het zaak, met zonlicht het gebouw op te warmen naar een behaaglijke temperatuur en gebruik te maken van raamdecoratie om het “zonlicht” te regelen. Zodra er spraken is van oververhitting, wordt het zonlicht aan de buitenzijde geregeld. Warmte weren doe je buiten.

HDI
Referentie 14/5/2021

HDI

Deze speciale manier van het aanbrengen van deze ROMA zipSCREENS is gerealiseerd door www.zonwering.nl dealer. Doordat er maximaal ventilatie mogelijk is achter de screens, zullen deze perfect de warmte weren. 

Buitenjaloezieën Kantoor ING
Referentie 14/5/2021

Buitenjaloezieën Kantoor ING

Deze buitenjaloezieën zijn voorzien van een staaldraadgeleiding. Dit is vaak een esthetische wens van de architect.

Grote screens
Referentie 14/5/2021

Grote screens

Zodra een zipSCREEN met een grote breedte wordt gecombineerd met een grote hoogte, dan kunnen er lasnaden noodzakelijk zijn omdat de stof een maximale breedte van 3200 mm heeft. Er kan in zo'n geval voor gekozen worden om de stof te draaien maar dit is dan zichtbaar. Op deze gevel is daarom de keuze gemaakt om de stof niet te draaien en is de stof dus toegepast in de breedte. In de hoge doeken zie je daardoor hoe de lasnaad is voorzien.

Zonwering voor kantoor
Referentie 14/5/2021

Zonwering voor kantoor

Deze 'ronde' gevel zien we perfect tegen de zon beschermd d.m.v. ROMA zipSCREENS. De enorme hoogte is in twee delen voorzien, daar de verhouding breedte maal 4,5 de hoogte maximaal mag zijn. We hebben dus bij 6000 mm hoogte een breedte nodig van 1330 mm. De www.zonwering.nl dealer heeft perfect gemeten en gemonteerd. Bij een gevel als deze begin je in het midden en werk je naar de zijkanten toe.

Rolluiken Boerderij
Referentie 14/5/2021

Rolluiken Boerderij

Deze monumentale boerderij is volledig voorzien van veiligheidsrolluiken. Deze veiligheidsrolluiken bieden meer dan 300 % meer inbraakvertraging dan een standaard rolluik. De extra stabiele geleider die beveiligt is tegen demontage. De verzwaarde onderlijst en het extra stevige aandruksysteem tegen optillen van het pantser. Kleurstelling en de ronde kasten maken het geheel passend.

zipScreen
Referentie 14/5/2021

zipScreen

Dit project, gerealiseerd bij de Fam. van Dooren in Etten-Leur. Deze www.zonwering.nl dealer laat hier zien, hoe mooi je zipSCREEN kunt integreren in een houten overkapping. TV kijken bij de openhaard in de winter. De mooiste en sfeervolste ruimte van dit hele mooie huis.

11/5/2021

Goverwelle Gouda

Bij dit project, in de wijk Goverwelle in Gouda zijn uitvalschermen en zipSCREENS gecombineerd toegepast.

Geofox Lexmond
Referentie 11/5/2021

Geofox Lexmond

Deze windvaste zipSCREENS van ROMA verfraaien de gevel met hun omkasting in de kleur van het kozijn. Ook de kleur van de doeken komt voor in het logo van Geofox Lexmond.