Opbouw buitenjaloezieen

opbouw-rolluik.jpeg

Buitenjaloezieën waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen. Deze woningen zijn niet op voorhand geschikt gemaakt om het hoge buitenjaloeziepakket in de gevel te integreren. Hier hebben we dus nette kasten nodig om dit te realiseren. Daarbij zijn er twee smaken te onderscheiden. De een vindt de hoogte van de kast heel belangrijk en mag hij gerust wat verder naar voor steken en de ander vindt niet te ver uitsteken een punt en is de hoogte minder belangrijk.

Modellen

Voor beide smaken hebben wij een oplossing die de ROMA Raffstore of de ROMA Modulo heet. ROMA, een Duitse fabrikant is marktleider, als het gaat om oplossingen op maat en innovatieve producten. Naast Raffstore en Modulo hebben we nog Alustore. Dit is meer een projektuitvoering van een buitenjaloezien, maar toch nog met heel wat onderscheidende technieken t.o.v. merken als Luxaflex, Warema, Schellekens & Schellekens, Harol, Alukon, Delta, Mado en GrieserGrieser is zeer zeker een waardige collega van ROMA. Alle andere merken zullen vaker op prijs aardig presteren, dan dat ze op gebied van kwaliteit een vuist kunnen maken of een meerwaarde hebben.

Waarom buitenjaloezieën?

Wij van ROMA zijn er van overtuigd, dat de buitenjaloezie in hoog tempo de harten van onze klandizie nog vaker gaat veroveren. Buitenjaloezieën zijn de grootste stijger in ons leverprogramma. ROMA heeft zo’n halve eeuw ervaring in huis op dit gebied, dus zeker geen nieuwkomer op de markt.

De eindklant heeft vaak een alleskunner in gedachten als ze een product aanschaffen. Rolluiken en screens zijn hier in beperkt. De een is een prima afsluiter en de ander een aardige zonwering. Een buitenjaloezie kan de zon beter weren dan een screen en is ook nog een aardig tot goede afsluiter. Een probleem bij Screens is altijd de opkomende en ondergaande zon. Deze is met een buitenjaloezie perfect te weren.

 

Meer weten over

opbouw buitenjaloezieën