Almere

Zonwering Almere

Rolluiken Almere: welkom bij Flevosol Zonwering

Iedereen wil lekker thuis kunnen genieten van het mooie weer. Wat is er immers lekkerder dan in de tuin met een hapje en een drankje te genieten van het zonnetje? Juist! Verkoeling zoeken onder uw eigen zonnescherm, knikarmscherm of markies!

Bij Flevosol Zonwering Almere vindt u een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Compleet met alle comfort en luxe die u maar wenst. Kleurrijk, eenvoudig te bedienen en passend bij elke woonstijl! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website of kom eens langs in onze winkel en laat u adviseren!

De kracht van Flevosol

De kracht van Flevosol zonwering zit voornamelijk in een vlotte, enthousiaste uitstraling en een kleinschalig karakter die terugkomt in een persoonlijke en deskundige benadering. Door zijn jarenlange ervaring heeft Ambiance Zonwering in Almere een bekende naam opgebouwd in de regio. Met eigen ogen zien waarom? Bezoek onze showroom! 

Almere rolluiken

Wat beschermt uw huis nou beter tegen de felle zon dan rolluiken? Voor de beste rolluiken in Almere en omgeving bent u bij Flevosol aan het juiste adres. Voor een breed aanbod in hoogwaardige zonwering, bent u welkom om langs te komen in onze showroom. Want dat moet u beslist eens met eigen ogen komen bekijken. Voor u het weet, geniet u al van de nieuwste rolluiken en komt u koel de zomer door en houdt u het heerlijk warm binnen in de winter. Want dat is nou het mooie aan rolluiken, omdat het een vorm van buitenzonwering is werkt het in uw voordeel in alle seizoenen, het hele jaar door. U geniet pas echt optimaal in een beter geïsoleerd huis dankzij de beste rolluiken in Almere die u bij Flevosol vindt!

Soorten rolluiken

Naast een goede isolatie van uw huis zijn rolluiken een populaire oplossing voor het regelen van de hoeveelheid licht en geluid die uw huis binnenkomt. Daarbij beschermt een rolluik voor uw deuren of ramen tegen inbraak. Bij ons is er een ruime keuze aan rolluiken. Wij monteren rolluiken die op jouw gewenste maten gemaakt zijn, in verschillende kleuren en met diverse kastvormen en lamellen. De lamellen van rolluiken zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals aluminium. Dit zorgt ervoor dat al onze soorten rolluiken een lange levensduur hebben. Zo kunt u lang profiteren van alle voordelen die rolluiken bieden!

Binnen- & Buitenzonwering

Bij Flevosol gevestigd in Almere vindt u alles op het gebied van binnen- & buitenzonwering. Er zijn een aantal hele bekende vormen van binnen- & buitenzonwering, maar ons assortiment gaat verder!

Binnenzonwering

Het bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk gordijnen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om uw woning van binnenuit te beschermen tegen de zon. Een heel bijzonder, maar stijlvol product zijn de shutters. U kent de prachtige luiken wel die u vaak in het buitenland tegenkomt. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en versies. Ook bij Flevosol in Almere vindt u een uitgebreide collectie aan shutters!

Andere voorbeelden van binnenzonwering zijn onder andere jaloezieën, lamellen, maar ook screens kunt u binnen gebruiken!

Buitenzonwering

Ook buitenzonwering kent verschillende vormen. Zo zult u allemaal de bekende rolluiken & markiezen wel kennen. Andere producten zijn:

Laat u adviseren!

Onze vakkundigheid, inzet en het resultaat wordt beloond door onze klanten. Dat blijkt uit de klanttevredenheid. Op onze website vind u prachtige voorbeelden van projecten in Almere en omstreken. Weten welke binnen- of buitenzonwering het beste bij uw situatie past? Kom langs in onze winkels voor deskundig advies of neem direct contact met ons op!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer