Almere

Zonwering Almere

Flevosol Zonwering Almere

Iedereen wil lekker thuis kunnen genieten van het mooie weer. Wat is er immers lekkerder dan in de tuin met een hapje en een drankje te genieten van het zonnetje? Juist! Verkoeling zoeken onder uw eigen zonnescherm, knikarmscherm of markies!

Bij Flevosol Zonwering Almere vindt u een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit. Compleet met alle comfort en luxe die u maar wenst. Kleurrijk, eenvoudig te bedienen en passend bij elke woonstijl! Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze website of kom eens langs in onze winkel en laat u adviseren!

De kracht van Flevosol

De kracht van Flevosol zonwering zit voornamelijk in een vlotte, enthousiaste uitstraling en een kleinschalig karakter die terug komt in een persoonlijke en deskundige benadering. Door zijn jarenlange expertise heeft Ambiance Zonwering in Almere een bekende naam opgebouwd in de regio. Met eigen ogen zien waarom? Bezoek onze showroom! 

 

Binnen- & Buitenzonwering

Bij Flevosol in Almere vindt u alles op het gebied van binnen- & buitenzonwering. Er zijn een aantal hele bekende vormen van binnen- & buitenzonwering, maar ons assortiment gaat verder!

Binnenzonwering

Het bekendste voorbeeld hiervan is natuurlijk gordijnen. Maar er zijn veel meer mogelijkheden om uw woning van binnenuit te beschermen tegen de zon. Een heel bijzonder, maar stijlvol product zijn de shutters. U kent de prachtige luiken wel die u vaak in het buitenland tegenkomt. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en versies. Ook bij Flevosol in Almere vindt u een uitgebreide collectie aan [shutters]!

Andere voorbeelden van binnenzonwering zijn onder andere jaloezieën, lamellen, maar ook screens kunt u binnen gebruiken!

Buitenzonwering

Ook buitenzonwering kent verschillende vormen. Zo zult u allemaal de bekende rolluiken & markiezen wel kennen. Andere vormen zijn:

Laat u adviseren!

Onze vakkundigheid, inzet en het resultaat wordt beloond door onze klanten. Dat blijkt uit de klanttevredenheid. Op onze website vind u prachtige voorbeelden van projecten in Almere en omstreken. Weten welke binnen- of buitenzonwering het beste bij uw situatie past? Laat u adviseren in onze winkels of neem contact met ons op!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Zonwering Almere

Josephine Bakerstraat 7D
1311 GB,  Almere

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer