Zonwering Almere

Zonwering Almere

Zonwering Almere
Josephine Bakerstraat 7D
1311 GB Almere

www.ambiance-zonwering.nl/flevosol CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:GESLOTEN
  • Dinsdag:10:00 - 17:00
  • Woensdag:10:00 - 17:00
  • Donderdag:10:00 - 17:00
  • Vrijdag:10:00 - 17:00
  • Zaterdag:10:00 - 17:00
  • Zondag:GESLOTEN

WELKOM BIJ FLEVOSOL ALMERE

Lekker thuis genieten van het mooie weer, met een hapje en een drankje buiten kunnen zitten, heerlijk toch? Het kan niet mooier? Ja! Dat kan, onder een eigen knikarmscherm van Flevosol. Comfortabel "onderdak", beschermd tegen de felle zon.

Zonwering almere afbeelding 01

Bij de Flevosol dealer van Almere vindt u een breed aanbod in hoogwaardige zonwering, compleet met alle comfort en luxe die u maar wenst. Kleurrijk, eenvoudig te bedienen en passend bij elke woonstijl.

Dat moet u beslist eens met eigen ogen komen bekijken. . . Want of u nu heerlijk buiten zit onder uw terrasscherm, of binnen de zon wil weren, het begint allemaal bij de Flevosol dealer.

DE KRACHT VAN FLEVOSOL

De kracht van Flevosol zit voornamelijk in een vlotte, enthousiaste uitstraling en een kleinschalig karakter die terug komt in een persoonlijke en deskundige benadering.


Zonwering almere afbeelding 02

BUITEN- EN BINNEN PRODUCTEN

Bij Flevosol in Almere vindt u alles op het gebied van zonwering. Binnen het productenpalet wordt onderscheid gemaakt tussen binnen – en buiten producten. Onder binnen producten verstaat men de producten welke binnen worden opgehangen of bevestigd om de zon te weren zoals gordijnen. Vanzelfsprekend gaat het bij de buitenproducten om systemen welke u buiten zult vinden, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld rolluiken. 


BUITENPRODUCTEN

Flevosol in Almere biedt een groot assortiment aan buitenproducten op het gebied van zonwering aan. U kunt hierbij denken aan zonneschermen, markiezen en rolluiken. Een heel bijzonder en trendy product is het zonnezeil. Deze zeilen zijn zeer flexibel te bevestigen waardoor het minimale ruimte in zal nemen in uw tuin. De zeilen zorgen ook voor een zeer luxe uitstraling. Denkt u bijvoorbeeld eens aan zo een prachtig zeil in het wit aan bijvoorbeeld een zwembad of een ruim terras? Op deze manier creëert u in uw tuin een koele schaduwrijke plek waar u heerlijk zult relaxen.

BINNENPRODUCTEN

We hadden het al even kort over binnen producten om de zon te weren binnen in huis. Natuurlijk kent u de gangbare oplossingen zoals vouwgordijnen en rolgordijnen. Een heel bijzonder product zijn de Shutters. U kent de prachtige luiken wel welke u vaak in het buitenland tegenkomt. De Shutters zijn in verschillende kleuren, maten en versies te verkrijgen zodat u kunt kiezen voor een product welke perfect bij uw interieur past. Natuurlijk vind u een uitgebreide collectie aan Shutters bij Flevosol in Almere. 

Kortom: wat ook bij u past, waar u ook voor kiest en wat u ook mooi vindt, door de enorm ruime keuze aan producten zal u altijd de perfecte oplossing vinden op het gebied van zonwering.

BEWEZEN TEVREDENHEID

Laat u overtuigen door de tevredenheid van onze klanten. Onze vakkundigheid, inzet en het resultaat wordt beloond door onze klanten. Op onze website vind u prachtige voorbeelden van zonwering projecten in Almere en omstreken.