Garagedeuren

Gecco1

Voordat u de juiste keuze maakt voor het aanschaffen van een garagedeur zijn er een aantal zaken van belang die u van te voren moet bepalen.

 

Een belangrijk onderdeel hierbij is of een garagedeur verwarmt is, in dat geval is een sectionaaldeur de beste keuze. De isolerende werking van een sectionaaldeur werkt namelijk uitstekend. De buitenzijde van sectionaaldeuren bestaan uit panelen. De panelen aan de binnenzijde van de garage zijn niet echt subtiel om te zien en bovendien vaak ook niet kindvriendelijk.

 

De sectionaal garage- en roldeuren van Roma scoren op dit punt daarentegen juist uitstekend. Deze zijn van perfecte kwaliteit en bovendien zeer veilig doordat ze altijd volgens de Europese richtlijnen worden geleverd.

 

Als u op zoek bent naar iets bijzonders voor uw garage dan is een automatische Roma garagedeur van aluminium de ideale keuze. Het fijne lijnenspel van de Roma garagedeur is verfrissend in tegenstelling tot de panelen van een gewone sectionaaldeur. Minimale behoefte aan ruimte en de nette gekapselde techniek geven de garage zowel van binnen als buiten een waardevolle uitstraling. Iedere deur wordt individueel op maat vervaardigd en past hierdoor perfect in uw garage. Er zijn twee vormen met betrekking tot de deurpantser-uitvoering bij Roma;
 

Laagplafonddeuren

ROMA heeft nog steeds de deur met de kleinste inbouw hoogte en zijdelings maar 60 mm met een zeer nette afwerking in 7 standaard kleuren. Deze kleuren voor de lamel en voor de omkasting en geleidingen in Ral glanzend, mat en structuur uitvoering. Hiermee hebben we standaard voor roldeuren, de Rollento. Laagplafond de Silento.2 en Gecco qua kleur prima mogelijkheden.


Deze 7 kleuren zijn: DB703, Ral 7016, Ral 9006, Ral 9007, Ral 9016, ROMA Grau en ROMA Sarotti. Deze 7 kleuren hebben we in alle uitvoeringen van het merk Tiger en IGP. Tegen meerprijs kunnen de ROMA garagedeuren natuurlijk ook in alle Ralkleuren in mat en structuur worden uit gevoerd.


Om op de lamellen een andere kleur te voorzien kan met een renoliet folie. Deze kan alleen op de PU 77 lamel op de bolle zijden gekleefd worden. Het is bij ons ook mogelijk en pantser te laten poeder coaten in alle Ralkleuren. Dit alleen op aanvraag.

De benodigde inbouwhoogte van 53 mm tot een maximale dagmaatbreedte van 3250 mm en maximale dagmaathoogte van 2500 mm is nog steeds een bijzondere prestatie van ROMA met de Gecco garagedeur. Dat deze deur een probleem oplosser is begrijpen wij. Aantallen zullen er in Benelux niet snel komen. Wat onze klanten dan weer fijn vinden is, dat je deze deur niet weg hoeft te geven maar goed kunt verkopen. Het gaat ten slotte om geld verdienen.

 

Zodra het over roldeuren gaat, staat de ROMA Rollento garageroldeur nog steeds op eenzame hoogte. Stekker klaar en door de stormankers aan de PU 55 en 77 lamel 3 keer zo stabiel als een collega roldeur met het zelfde lamelformaat. De deur wordt stekkerklaar geleverd en is dus in een wip gemonteerd.


Ik heb al vaker vermeld, dat veel leveranciers en detaillisten geen idee hebben, hoe een garagedeur volgens de Europese regelgeving en wetten uit gevoerd moet zijn. Dat er nog steeds fabrikanten zijn, die een garageroldeur uit voeren met een Oximo RTS motor van Somfy met een Telis-1 RTS handzender is voor mij een compleet raadsel. Een onderlijst beveiliging is altijd wettelijk verplicht en in 95 % van de gevallen ook nog een fotocel. Als 5 % van de deuren met een fotocel is uitgevoerd is, is het veel. Ons motto is dan ook: “Doe het goed, doe het met ROMA”.