RA2 systeem inbouwrolluik

Ons eenvoudigste inbouwrolluik is RA.2. Deze dubbelwandige kunststof kast met extra issolatie inlays past in de kleine ruimte.

De standaard geleider heeft de afmetingen: 56 x 35 mm. Totaal moet gerekend worden met een ruimte tussen buitenmuur (vergeet hier niet naar de latei te kijken) en kozijn van 39 mm.

 

De maximale kastdiepte is 240 mm. De maximale kasthoogte is 210 mm. Dit type inbouwrolluik kan alleen aan de voorzijde van de kast langs binnen worden gereviseerd. Dat betekend aan de binnenzijde zichtzijde toegangkelijk. Vaak willen we dit soort kunststof rolluikkasten weg stucken of verstoppen achter een houten betimmering.

Basis rolluik inbouwsysteem

RA.2 is het nieuwe ROMA basis-inbouwsysteem met alle tekenen van een modern rolluikelement. De robuuste constructie is speciaal ontwikkelt voor het inzetten in vensterbereik. Kasten en geleiders worden naar wens in alle kleuren van de ROMA ColorCollection geleverd. Deze unieke kleurencollectie heeft 180 RAL-, NCS- en speciaalkleuren in het pakket; daarbij kunnen alle gevelpassende kleurwensen omgezet worden. Bovendien bestaat de mogelijkheid het zichtbare gebied van het rolluiksysteem van vensterhoutfolie te voorzien. Dan is en hangt alles homogeen bij u in de gevel.

RA2
PURO

De voordelen van het RA.2 systeem

RA.2 wordt compleet met het venster geleverd en gemonteerd. Dat betekent voor u: 

  • Veel tijdvoordeel, omdat een ambachtsman venster en rolluiken samen op verschillende tijdstippen monteert.
  • Eenvoudige, moderne beraming ook zonder plafond bij etagehoge vensterelementen.
  • Een hoogontwikkeld systeem dat op ieder venster past, en zich ook qua kleur aan het venster laat aanpassen 

   
 Verdere voordelen:  

  •  Buiten gestuckt.
  •  Zeer goede geluidsisolatiewaarde (Dnew tot 58 dB)
  •  Standaard isolatiewaarde U=0,7W/m²K

Afwerking & Design

Uitvoering aluminium (buitenkant kast, geleiders en onderlijst). De natuur doet het ons voor: Kleuren zijn signalen, presentatie, oriëntatie en communicatie. Er is vrijwel niemand die niet door een fleurige vlinder, een bonte weide of een regenboog wordt gefascineerd. Er zijn ontelbare kleurvarianten. Hoe kan men zich hier in onderscheiden. Wij maken u het een stuk makkelijker: In de ROMA ColorCollection hebben wij voor u 350 attractieve kleuren samengesteld. Alle kleuren zijn bruikbaar op de gevel, lichtecht en weersstabiel.

U heeft een hele speciale wens of een hele speciale kleur in gedachten. Naar wens zijn alle bruikbare kleurtinten van RAL en NCS mogelijk. Dat zijn ongeveer een duizend gedefinieerde kleuren. Veel plezier bij het uitzoeken van uw kleur.