Terraszonwering

Pergo Tex II

Als u op zoek bent naar zonwering voor uw terras, dan kunt u kiezen uit verschillende producten. Wij informeren u op onze website zo goed mogelijk, zodat u zelf de juiste keuze kunt maken en wie weet binnenkort al kunt genieten van uw nieuwe terraszonwering. Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag naar uw dichtsbijzijnde verkooppunt. De specialist weet alle antwoorden op uw vragen.

Optimaal genieten van uw terras met een knikarmscherm

Een knikarmscherm is al jaren een geliefde vorm van zonwering waarmee u zowel binnen zon tegenhoudt, als buiten een heerlijke plek in de schaduw creëert. Dit handige scherm is zeer effectief en in verschillende mooie vormen beschikbaar. U geniet nog meer van uw tuin met een knikarmscherm. Doordat u buiten schaduw creëert hoeft u niet in direct zonlicht te zitten. Daarnaast schijnt er minder zon op uw ramen of schuipui indien het scherm volledig is uitgevouwen waardoor dit binnenshuis ook een aantal graden kan schelen.

Markiezen

Een andere veelvoorkomende vorm van zonwering zijn markiezen. U ziet ze veel bij winkels maar zijn ook een prachtig accessoire voor uw woning. Markiezen zijn uitermate geschikt als bescherming tegen zowel de zon als regen. Wat een groot voordeel is van markiezen, zijn de gesloten zijkanten. Deze zorgen er namelijk voor dat ook de zon van de zijkant wordt geweerd.

Pergola

Een pergola is een doek dat ondersteund wordt door een draagconstructie. Deze vorm van zonwering wordt voornamelijk veel door horecazaken gebruikt om het terras te overdekken. Het is namelijk een zeer stabiele optie en indien u een pergola met pvc-doek neemt is het ook nog eens een waterdichte oplossing. Naast een pvc-doek heeft u ook de optie om een pergola met een acryl-doek te nemen. 

Serrezonwering

De serre is een plek waar u het hele jaar door van kunt genieten. Echter kan het in hartje zomer wel zeer warm worden in uw serre. Hierbij helpt serrezonwering om de temperatuur wat aangenamer te maken zodat u ook op de warmere dagen van uw serre kunt genieten. Op onze website vindt u verschillende varianten van serrezonwering. U kunt er namelijk voor kiezen om de zonwering aan de binnenzijde van het dak te nemen of voor een bovenliggende zonwering.