Raamzonwering

rolluiken.png

Als u op zoek bent naar zonwering voor uw ramen, dan kunt u kiezen uit verschillende producten. Wij zullen op deze website u proberen zo goed mogelijk te informeren. Mocht u nog vragen hebben, dan verwijzen wij u graag naar uw dichtsbijzijnde verkooppunt. De specialist weet alle antwoorden op uw vragen.

Screens: de ideale zonwering voor buiten

Screen zonwering is de meest effectieve manier. Een screen is verticaal hangend die het volledige raam af kan dekken. Screens zijn het meest effectief tegen warme zonnestralen en hinderlijke zonschittering. Screens zijn over het algemeen te verkrijgen in twee uitvoeringen: het standaard screen en de zogenaamde Zipscreen. Bekijk snel al onze mogelijkheden voor screen zonwering.

Met de opwarming van de aarde staan ons ieder jaar weer hetere zomers te wachten. Verkoeling door middel van buitenzonwering is daarom van groot belang. Screens kunnen aan de buitenkant van de ramen geplaatsen worden en bieden zo verkoeling binnenshuis. 

Rolluiken

Een andere veelvoorkomende vorm van zonwering zijn rolluiken. Op gebied van rolluiken hebben we de keuze tussen voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Het voorzetrolluik is een rolluik zoals hij in de meeste gevallen te vinden is, namelijk gemonteerd met behulp van een kast aan de buitenmuur. Bij een inbouwrolluik wordt het rolluik weggewerkt in de gevel boven het betreffende raam of de deur. Rolluiken worden echter niet alleen gebruikt als zonwering, maar ook ter beveiliging en isolatie tegen de kou.

Elektrische zonwering

De schermen zijn beschikbaar in zowel handmatige bediening als elektrische bediening. Bij elektrische zonwering wordt deze geleverd met bijvoorbeeld een afstandsbediening of schakelaar, waardoor u deze geautomatiseerd kan neerlaten. Bediening via een mobiele app is tegenwoordig ook veel voorkomend. Op die manier kunt u gemakkelijk in de tuinstoel uw buitenzonwering bedienen, en hoeft u dit niet meer handmatig te doen.