KARO systeem inbouwrolluik

Het ROMA KARO rolluik is een soort XP-achtige uitvoering van het RA.2 rolluik.

 

Karo heeft een standaard geleider van 56 x 51 mm. Totaal moet gerekend worden met een ruimte tussen buitenmuur (vergeet hier niet naar de latei te kijken) en kozijn van 55 mm. Ook bij het inbouwrolluik KARO is de maximale kastdiepte 240 mm. De maximale kasthoogte is 250 mm. Dit is om de ruimte voor een vliegenhor te creëren. Zowel van KARO als RA.2 zijn de issolatiedelen zo gevormd, dat het naar binnen gevoerde regenwater probleemloos naar buiten wordt getransporteerd. Het vliegenhor kan maximaal breed 1800 mm of maximaal hoog 2600 mm in een KARO inbouwrolluik.

Topklasse inbouwrolluikensysteem

KARO(.XP-serie) is een compleet ontwikkeld inbouw-rolluikensysteem van topklasse. Bij het ontwerpen van het systeem werd vanaf het begin de nadruk op de veelzijdigheid gelegd. Verbindingsprofielen aan alle gebruikelijke vensterprofielen en het gebruik van hoogwaardige stucplaten in vele sterktes maken van de KARO een echte allrounder. De integreerbare insectenhor en de binnenliggende revisiedeksel met opening naar onder of achter als ook een aantal aluminium- en kunststoflamellen laten niets te wensen over.

KARO
KARO_210_sichtbar_mit_Alublende,_Verbindungsprofil_(Master,_RGB)_01[1]

Voordelen KARO systeem

KARO systeem wordt compleet met het venster geleverd en gemonteerd. Dat betekent voor u: 

  • Veel tijdvoordeel, omdat een ambachtsman venster en rolluiken samen op verschillende tijdstippen monteert.
  • Eenvoudig, moderne beraming ook zonder plafond bij etagehoge vensterelementen.
  • Een hoogontwikkeld systeem dat op ieder venster past en zich ook qua kleur aan het venster laat aanpassen 
     

Verdere voordelen:  

  • Binnen en buiten gestuckt.
  • Zeer goede geluidsisolatiewaarde (Dnew tot 58 dB)
  • Standaard isolatiewaarde U=0,6W/m²K


U kunt de KARO met een geïntegreerde insectenhor laten uitvoeren. De cassette bevindt zich hier beschermd aan de binnenzijde van de kast. Het rooster wordt in een tweede voering achter het rolluik gevoerd. U krijgt hier de modernste insectenhor met comfortabele koordbediening. Een latere uitrusting is probleemloos mogelijk.