Serrezonwering

WOAA011107_WZ_72

Flexibiliteit en aanpassingen bij steeds veranderende situaties zijn "hot items" in onze moderne maatschappij. Of het nu gaat om het vlakke scherm, het gebogen scherm, het gebogen meerdelige scherm of het meerdelige scherm. 

Onze serre zonwering biedt voor een groot aantal situaties de juiste oplossing. Zo biedt het in de zomerse dagen verkoeling op uw open serre. Ook voor afgesloten serres bieden wij de beste zonwering op maat! Zo kunt u het hele jaar genieten op uw veranda of in de serre!

Binnen- en buitenoplossingen voor uw serre zonwering

Serre zonwering is door de beschikbare afmetingen uitermate geschikt voor zowel kleine als grote serres. Fraai van design en met bescheiden afmetingen. Door het moderne, elegante design steken de zijkappen maar 5,5 mm uit. Deze serre zonwering ziet er heel optisch uit alsof deze uit één stuk bestaat. Serre zonwering is een nieuwe telg, eenvoudig te monteren en uiterst wind-stabiel door de speciale loopwagen. Bovendien is deze perfect te combineren met de diverse serre overkappingen. Dit type zonwering completeert iedere terrasoverkapping. Ook een veranda zonwering is bij ons mogelijk.

Oplossingen voor binnenzijde

Een zonwering aan de binnenzijde van uw dak heeft als voordeel dat het een stuk duurzamer is, daar de zonwering niet nat is of last heeft van wind. Tevens heeft plaatsing aan de binnenzijde als voordeel dat het een strakke look oplevert.

Oplossingen voor buitenzijde

Een zonwering aan de buitenkant van uw serre dak wordt ook wel de bovenliggende zonwering genoemd. De zonwering wordt aan de buitenzijde, over uw dak heen geplaatst. Dit is vooral van toepassing wanneer het dak mooi vlak is, en het een glazen dak betreft. Tevens wordt het doek een aantal centimeter boven het dak geplaatst, zodat deze niet vies wordt.

Kosten van serre zonwering

Wat kost het eigenlijk om zonwering voor uw serre te laten plaatsen? Uiteraard verschilt de prijs per oplossing en afmetingen, vandaar dat wij niet werken met een standaard prijslijst. Om een goed beeld te krijgen van de uiteindelijke kosten kunt u het beste een bezoek brengen aan een verkooppunt bij u in de buurt of direct een prijsindicatie aanvragen. Onze specialisten zorgen niet alleen voor perfecte plaatsing van uw serre zonwering, zij geven ook gericht advies gebaseerd op uw wensen!