Apeldoorn

Zonwering Apeldoorn

Zonwering Apeldoorn: welkom bij Ambiance Zonwering Dekazon

Bent u op zoek naar zonwering of rolluiken in de regio Deventer - Apeldoorn? Ambiance Zonwering Dekazon is al ruim 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke binnen- en buitenzonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en garagedeuren.

Sinds kort beschikt Ambiance Dekazon ook over balkonbeglazing van hoogwaardige kwaliteit. Door uw balkon te voorzien van de beglazing geniet u onder elke weersomstandigheid van de luxe van het buitenleven zonder de ongemakken ervan. Een groot voordeel aan de beglazing is dat u de ramen op zonnige dagen simpelweg open schuift waardoor u volop van de zon kunt genieten. Dankzij een moderne productie- en reparatiewerkplaats, kunnen wij naast levering ook alle montage-, onderhoud-, en reparatiewerkzaamheden snel en efficiënt voor u uitvoeren.

Onze gedreven mensen bieden u een vakkundig advies en onze VCA gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat de montage volledig aan uw wensen zal voldoen. Veel van onze producten zijn TNO/TUV gecertificeerd en worden allemaal geleverd met ROMAZO kwaliteitsgarantie.

Screens Apeldoorn

Beperkte ruimte maar toch graag zonwering plaatsen? Bekijk dan de mogelijkheden van screens. De verticaalzonwering (screens) biedt eenvoudig bescherming tegen zonnestralen, hierdoor blijft de temperatuur in de vertrekken aangenaam, meubels en tapijten worden niet aangetast en waar met beeldschermen gewerkt wordt, treedt geen verblinding neer op. Bent u opzoek naar een windvaste en vliegdichte oplossing? Dan biedt het nieuwe ZIPscreen voor u een oplossing. Deze screenvariant werkt als een hor, maar houdt ook de zon tegen.

Binnen- of buitenzonwering?

Ambiance Dekazon beschikt over diverse soorten zonwering voor binnen en buiten. Of u nou kiest voor plissés, horizontale of verticale jaloezieën, rolgordijnen of duette shades. Bij ons kunt u altijd kiezen uit een ruime reeks aan varianten, afwerkingen en kleuren. Dankzij zonweringen kunt u vaker in de schaduw zitten en genieten van het weer en/of heeft u binnen meer schaduw waardoor het binnen lekker koel blijft. U heeft bij ons een ruime keuze!

De verschillende soorten zonwering:

 

De beste rolluiken in Apeldoorn

Rolluiken combineren een beveiligings- en isolerende functie met een zonwerende en verduisterende functie. Uitgevoerd in aluminium, staal of kunststof kunnen rolluiken voor diverse doeleinden worden gebruikt. Rolluiken zorgen voor een goede bescherming, de lamellen van een rolluik houden de felle zon buiten en zijn al jaren een zeer geliefde vorm van zonwering.

Naast deze vorm van buitenzonwering, hebben wij nog genoeg keuze. Dus gaat u liever voor een ander type zonwering voor buiten? Ook uitvalschermen, screens, markiezen en buitenjaloezieën zorgen ervoor dat de zon niet direct op uw raam schijnt. Zo kunt u gemakkelijker de temperatuur reguleren. Zowel in de winter waardoor het minder snel koud wordt, en in de zomer waardoor het minder snel te warm wordt. Buitenzonwering is natuurlijk niet alleen zeer effectief maar kan ook uw woning een geheel andere uitstraling geven.

Kom langs bij Ambiance Dekazon in Apeldoorn

Indien u opzoek bent naar zonwering in Apeldoorn, deskundig advies en een partij die zorgt voor vakkundige montage van verschillende soorten zonwering? Dan bent u bij Ambiance zonwering Apeldoorn aan het juiste adres. Of u nu markiezen, zonneschermen, uitvalschermen of rolluiken nodig heeft. In onze showroom vindt u gegarandeerd de betaalbare zonwering waar u naar op zoek bent.

Zowel binnen- als buitenzonwering in verschillende kleuren die ervoor zorgen dat de felle zon niet naar binnen schijnt wat weer zorgt voor een aangename temperatuur binnenshuis. Kom langs in onze showroom in Apeldoorn zodat u een weloverwogen keuze kunt maken in het type zonwering. Met onze jarenlange ervaring helpen onze experts u aan de beste zonwering. Ambiance zonwering Dekazon heet u graag van harte welkom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9.00 - 17:00
Dinsdag: 9.00 - 17:00
Woensdag: 9.00 - 17:00
Donderdag: 9.00 - 17:00
Vrijdag: 9.00 - 16:30
Zaterdag: 9.00 - 14:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 9.00 - 17:00
Dinsdag: 9.00 - 17:00
Woensdag: 9.00 - 17:00
Donderdag: 9.00 - 17:00
Vrijdag: 9.00 - 16:30
Zaterdag: 9.00 - 14:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer