Alkmaar

Zonwering Alkmaar

Zonwering Alkmaar: welkom bij Dé zonweringzaak

Dé zonweringzaak voorheen Han de Haan zonwering, komt al héél wat jaren in Alkmaar, Haarlem en omstreken bij de mensen thuis voor maatwerk oplossingen op het gebied van zonwering en raamdecoratie. Wij verkopen ook gordijnen en vloerbedekking. Met gevoel voor sfeer en stijl wordt het woon- en leef genot van haar klanten zorgvuldig in kaart gebracht en wordt het passende product met de juiste stof op maat afgeleverd.

De Zonweringzaak 
Reeds 25 jaar staat onze zonwering winkel in Alkmaar bekend om de grote verscheidenheid aan binnen en buitenzonwering. In onze ruime assortiment is voor ieders woning de juiste zonwering te vinden. U kunt dan ook bij ons terecht voor passend persoonlijke en professioneel advies bij het uitzoeken van uw zonwering

Binnen- & Buitenzonwering

De zon schijnt en u geniet van de warmte, maar het licht is te fel om uw ogen open te houden. Herkent u dat? Aan de Hazenkoog in Alkmaar vindt u De Zonweringzaak; en dat werpt een ander licht op de zaak. Met een goede zonwering, vakkundig gemonteerd door ervaren, deskundige medewerkers krijgt u zowel binnen als buiten een betere verdeling in het zonlicht. U regelt het geheel naar eigen wens.

Wij zijn specialist in zonwering, rolluiken, knikarschermen, markiezen en uitvalschermen. Hiernaast omvat ons productaanbod: Buitenzonwering, Veranda Daken, Binnen zonwering, Horren en Gordijnen.

Zonnescherm Alkmaar
De zonweringzaak biedt een breed assortiment aan zonneschermen en knikarschermen in Alkmaar! Wij kunnen u een passend zonnescherm binnen uw budget leveren! Zo kunt u kiezen voor een knikarscherm met handmatige of automatische bediening. Wist u dat een zonnescherm in de lente en de zomer ook kan dienen als een verlengstuk van uw woonkamer? Komt u gerust eens langs in onze showroom in Alkmaar om te kijken naar de diverse soorten zonneschermen en dan informeren we u graag over de vele mogelijkheden! Uiteraard geven we u dan ook graag advies op maat. Als u langs wilt komen in onze showroom kan dit op afspraak!

Reparatie en ondersteuning

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze eigen service dienst in Alkmaar zorgt er voor dat u geen omkijken heeft naar uw zonwering. Wilt u uw zonnescherm bijvoorbeeld voorzien van een elektrisch mechanisme of is deze kapot gegaan? Onze monteurs staan u graag bij en helpen u graag met het repareren van uw garagedeur, markiezen, overkapping of dakraam.

Naast een advies op maat ontvangt u van ons een vrijblijvende, scherpe kostenopgave voor uw woning, bedrijfspand of winkel. In onze showrooms vindt u daarom ook:

En meer! Kom langs op afspraak in onze vestiging in Alkmaar!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Telefonisch bereikbaar op:
Dinsdag: 10.00 - 12.30
Woensdag: 10.00 - 12.30
Donderdag: 10.00 - 12.30
Vrijdag: 10.00 - 12.30

Bezoek in onze showroom alleen op afspraak!

Telefonisch bereikbaar op:
Dinsdag: 10.00 - 12.30
Woensdag: 10.00 - 12.30
Donderdag: 10.00 - 12.30
Vrijdag: 10.00 - 12.30

Bezoek in onze showroom alleen op afspraak!

Instellen als mijn dealer