Zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam
Keurenplein 21-23
1069 CD Amsterdam

https://www.ambiance-zonwering.nl/heko-becewe CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:9:30 - 17:30 UUR
  • Dinsdag:9:30 - 17:30 UUR
  • Woensdag: 9:30 - 17:30 UUR
  • Donderdag:9:30 - 20:00 UUR
  • Vrijdag: 9:30 - 17:30 UUR
  • Zaterdag: 9:30 - 17:00 UUR
  • Zondag:GESLOTEN

ZONWERING AMSTERDAM

Ambiance Zonwering Heko- Bécéwé kan zich met 20 medewerkers rekenen tot één van de grotere bedrijven in Amsterdam en de randstad, werkzaam op het gebied van binnen – buiten zonwering, rolluiken, horren en woningstoffering in projecten, en de particuliere sector.

GROOTSTE COLLETIE VAN NEDERLAND

De grootste collectie van Nederland, fabrikant van diverse produkten. Zie onder assortimentsoverzicht. Grote keuze uit alle merken Kwalitatief hoogwaardige materialen Exclusieve kleuren en designs. Innovatieve technologie. Duurzame producten Diverse bedienings-opties montagemogelijkheden. U vind bij ons: binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, somfy bedieningen, woningstoffering, shutters, horren en garagedeuren.

SPREKENDE REFERENTIES

Door de jaren heen hebben wij mogen leveren aan vele bekende bedrijven. Op onze website vind u referenties als KPN, British School of Amsterdam, Cirque du Soleil, Elsevier science publishers b.v. , Mode bedrijven als G-star en wereldwijd actieve bedrijven als Haagen Dasz.

VOOR PARTICULIEREN EN PROJECTEN

Voor u als particulier bieden wij stijlvolle, moderne en duurzame producten van betrouwbare merken. Maar ook voor projecten hebben wij als fabrikant van lamel-gordijnen en jaloezieën een interessante mogelijkheden. Breng een bezoek aan onze showroom of neem direct contact op voor advies, informatie of een passende offerte.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

PRECISIE-MAATWERK EN COMPLETE SERVICE

Ambiance Zonwering Heko-Bécéwé te Amsterdam is hét juiste adres voor deskundig advies,montage, service en reparatie-werkzaamheden. Alles in precisie-maatwerk.

Stap dus binnen bij de zonwering-specialist en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van zonwering én raambekleding. Uiteindelijk zult u genieten van het gedegen advies en de topproducten die u helpen de zon te weren en/of uw interieur te verfraaien.Weinor geeft u verschillende keuzes uit overkappingen en knikarmschermen


Knikarmschermen met kwalitiet in een hoog vaandal van Weinor


Overkappingen van Weinor die uitstekend tegen de regen kunnen en tevens geschikt zijn voor de horeca.


Dit is toch puur genieten