Zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam

Zonwering Amsterdam
Keurenplein 21-23
1069 CD Amsterdam

Openingstijden
 • Maandag:9:30 - 17:30 UUR
 • Dinsdag:9:30 - 17:30 UUR
 • Woensdag: 9:30 - 17:30 UUR
 • Donderdag:9:30 - 20:00 UUR
 • Vrijdag: 9:30 - 17:30 UUR
 • Zaterdag: 9:30 - 17:00 UUR
 • Zondag:GESLOTEN
https://www.ambiance-zonwering.nl/heko-becewe

Zonwering Amsterdam - Ambiance Zonwering

Ambiance Zonwering Heko- Bécéwé kan zich met 20 medewerkers rekenen tot één van de grotere bedrijven in Amsterdam en de randstad, werkzaam op het gebied van binnen – buiten zonwering, rolluiken, horren en woningstoffering in projecten, en de particuliere sector.

Grootste collectie van Nederland
Met meer dan 1200 producten van diverse fabrikanten de grootste collectie van Nederland. Ruime keuze uit alle merken, kwalitatief hoogwaardige materialen en exclusieve kleuren en designs.

Naast het gebruik van duurzame producten kun u bij ons ook terecht voor Smart-oplossingen. Bedien eenvoudig uw zonwering, raambekleding, rolluiken, terrasheaters en verlichting met uw smartphone door de somfy besturingsoplossingen. In ons assortiment vindt u onder andere; binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, somfy bedieningssystemen, woningstoffering, shutters, horren, garagedeuren en Jaloezieën te Amsterdam.

Sprekende referenties

Door de jaren heen hebben wij mogen leveren aan vele bekende bedrijven. Op onze website vindt u referenties als KPN, British School of Amsterdam, Cirque du Soleil, Elsevier science publishers b.v. , Mode bedrijven als G-star en wereldwijd actieve bedrijven als Haagen Dasz.

Voor particulieren en projecten

Voor u als particulier bieden wij stijlvolle, moderne en duurzame producten van betrouwbare merken. Maar ook voor projecten hebben wij als fabrikant van lamel-gordijnen en jaloezieën een interessante mogelijkheden. Breng een bezoek aan onze showroom of neem direct contact op voor advies, informatie of een passende offerte.

Screens en markiezen Amsterdam

Een relatief nieuwe techniek van zonwering zijn screens. Deze bieden extra privacy doordat je niet van buiten naar binnen kan kijken, maar wel andersom. Doordat screens (ook wel bekend als sunscreens of zonnescreens) de zon echt buiten houden weren ze veel meer warmte dan bijvoorbeeld raamdecoratie. Ook zorgen screens voor meer privacy doordat je van buiten niet naar binnen kan kijken terwijl het doorzicht van binnen naar buiten grotendeels behouden blijft.

Liever een mooie oplossing? Dan zijn markiezen naast stijlvol ook heel functioneel. Dankzij de zijkanten biedt de markies uitstekende bescherming tegen zonnestralen van opzij. De karakteristieke vorm zorgt voor extra stabiliteit, waardoor de wind minder vat op je zonwering heeft. Markiezen zijn door hun vorm ook niet gebonden aan rechte lijnen: ideaal voor ronde ramen. Voor Screens en Markiezen in Amsterdam kunt u terecht bij Ambiance Zonwering Heko- Bécéwé.

Precisie-maatwerk en complete service

Ambiance Zonwering Heko-Bécéwé te Amsterdam is hét juiste adres voor deskundig advies, montage, service en reparatiewerkzaamheden. Alles in precisie-maatwerk.

Stap dus binnen bij de zonwering-specialist en ontdek de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van zonwering én raambekleding. Uiteindelijk zult u genieten van het gedegen advies en de topproducten die u helpen de zon te weren en/of uw interieur te verfraaien.

 

Weinor geeft u verschillende keuzes uit overkappingen en knikarmschermen:
 

Zonwering Amsterdam
Keurenplein 21-23
1069 CD Amsterdam

Onze merken

Dickson
Roma
Schlappi
Somfy
Weinor
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht