Assen

Rolluiken Assen

Rolluiken Assen: welkom bij Kroezon Zonwering en Terrasoverkappingen

Het familiebedrijf Kroezon is al sinds 1999 in de handen van de gebroeders Kroezen. Zij runnen het bedrijf met veel passie en kennis, en geven u graag advies over zonwering op maat. U kunt hiervoor terecht in een van de showrooms in Hoogeveen en Assen. Hier zult u alles vinden op het gebied van binnen- en buitenzonwering, screens, uitvalschermen, rolluiken, terrasoverkappingen, knikarmschermen, buitenjaloezieën, en markiezen.

Zonwering

Bij Kroezon staan comfort, service en kwaliteit hoog in het vaandel en daarom vindt u bij ons alleen de beste merken. Wij zijn dealer van onder andere:

  • Roma®
  • Erhardt®
  • Brustor®
  • Verano®

Daarnaast zijn wij premium dealer van Zonnelux® en de shutters van Piet Boon®, die uitkomst bieden op het gebied van binnenzonwering.

Terrasoverkapping

Bij Kroezon worden uw wensen vertaald naar een prachtige terrasoverkapping op maat. Deze wordt in samenwerking met onze Zuid Duitse producent Erhardt® geleverd. U kunt hierbij kiezen om uw overkapping te voorzien van een doek (pergola), veiligheidsglas of aluminium lamellen van het merk Brustor®.

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor een mooie tuinkamer. Hierbij heeft u de keuze om glazen schuifwanden, zonwering, draai-schuifwanden, verlichting en verwarming in te laten bouwen. Wij geven u graag advies over een geschikte overkapping, en staan voor u klaar van fundering tot eindschoonmaak.

Montage 

Om u te verzekeren van kwaliteit, service en comfort verzorgen wij ook de montage van uw zonwering of overkapping. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd, onze producten CE genormeerd en TUV gekeurd. Daarnaast geven wij u minimaal 5 jaar garantie.

Rolluiken en buitenjaloezieën 

Wij zijn trotse leverancier van de rolluiken, screens en buitenjaloezieën van het merk Roma®.

Niet langer dromen, maar gewoon genieten. Het kan.

U bent van harte welkom in onze showroom in Assen en Hoogeveen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13.00 t\/m 17.00
Donderdag: 13.00 t\/m 17.00
Vrijdag: 13.00 t\/m 17.00
Zaterdag: 10.00 t\/m 16.00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13.00 t\/m 17.00
Donderdag: 13.00 t\/m 17.00
Vrijdag: 13.00 t\/m 17.00
Zaterdag: 10.00 t\/m 16.00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer