Bergschenhoek

Zonwering Bergschenhoek

Zonwering Bergschenhoek: welkom bij Paul & Paul

Paul & Paul de leverancier van kozijnen, zonwering, rolluiken, hor systemen, garagedeuren, serres en raamdecoratie. De firma Paul & Paul is een familiebedrijf. Door jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar), kunnen wij u de beste adviezen en passende oplossingen aanreiken op het gebied van kozijnen, zonwering, raamdecoratie en garagedeuren..

Screens en buitenjaloezien Bergschenhoek

Bent u op zoek naar een zonwering aan uw raam, dan bieden de producten van Roma de perfecte oplossing. De zipscreen zorgt ervoor dat u uw zonwering ook bij harde wing omlaag kan laten en de mooie buitenjaloezien zijn een verfraaiing van uw huis en geeft een mooie transparant doorzicht.

SCHUIFPUIEN

Kijk ook eens op de website van onze dealer in Bergschenhoek voor de mooiste schuifpuien. Omdat schuifpuien een prachtig licht doorlaten in uw huis zijn schuifpuien zeer geliefd. Wij bieden u verschillende mogelijkheden zoals houten-, aluminium- en kunststofschuifpuien. Natuurlijk wilt u binnenshuis ook wel eens schaduw creëren. Combineer daarom de prachtige puien met een product op het gebied van zonwering. Kies bijvoorbeeld voor de mooie markiezen die uw schuifpui prachtig omlijsten. Zo creëert u uw ideale oplossing op het gebied van zonwering maar ook juist op het gebied van licht in uw woonkamer. Stem uw wensen af met een van onze medewerkers en geniet snel van uw ideale oplossing.
 

Knikarmschermen

Met een knikarm zonnescherm bent u er zeker van dat u zomers niet wegsmelt in de hete zonnestralen. Een knikarmscherm is de manier om uw terras van schaduw te voorzien op hete zomerdagen. Paul&Paul helpt u graag op het gebied van zonnewering en inspiratie op oa knikarmschermen. Bij hen kunt u ook altijd terecht voor het beste advies voor uw zonnewering, daarvoor kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen.

Knikarm zonnescherm zonnescherm

Natuurlijk  geeft een knikarmschem heerlijke schaduw op uw terras wanneer de zon hier vol op schijnt. Maar ook vele andere voordelen:

  • Behoud van ruimte op uw terras
  • Heerlijke schaduw op warme zomerdagen
  • Altijd voldoende schaduw
  • Goede prijs/kwaliteit


Paul & Paul is het adres voor zonnewering en om knikarmschermen te kopen, zij hebben altijd wel meerdere mooie knikarmschermen in de aanbieding. Hierdoor kunt u ook op de meest warme dagen van de zomer genieten van uw buitenterras.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 17.00
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 16.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09.00 - 17.00
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Vrijdag: 09.00 - 16.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer