Bergschenhoek

Zonwering Berkel en Rodenrijs

Zonwering & Rolluiken Berkel en Rodenrijs: welkom bij Paul & Paul

Bent u opzoek naar een stijlvolle en strakke zonwering? Kom langs bij bij Paul & Paul in Berkel en Rodenrijs en wij geven u uitgebreid advies over onze screens en andere zonwering.

Zonwering Berkel en Rodenrijs

Wilt u een buitenzonwering aanschaffen, maar heeft geen ruimte voor uitval. Screens en buitenjaloezien zijn dan voor u het beste zonweringssysteem. U kiest voor een vlakke stof of een mooi doorzicht met jaloezien.

De pluspunten van screens

Van het zonlicht wordt 80% tegengehouden, maar het scherm laat toch ruim voldoende zonlicht binnen. In de zomer blijft het binnen behaaglijk koelen in de winter kan de warmte, als u ze ’s nachts neerlaat, niet ontsnappen

Andere pluspunten zijn:

  • Ze geven uw woning een luxe uitstraling.
  • Insectenwerend
  • Bestand tegen wind, zon en regen.
  • De stoffen in uw interieur zullen minder snel verkleuren.
  • Uiterst geschikt voor kantoorruimtes: zo kunt u weer wat zien op uw beeldscherm!
  • Doordat het doek (semi)transparant is houdt u uitzicht naar buiten. Naar buiten naar binnen kijken gaat echter niet.
  • Draai- en kiepramen kunnen open achter het scherm.

Pluspunten buitenjaloezien

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben

Buitenzonwering

Naast screens en buitenjaloezieën hebben wij nog meer in ons assortiment. Denk aan terrasoverkappingen, markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, serrezonwering. Dit zijn allemaal type zonwering die felle zonnestralen tegenhouden. Met ons totaalaanbod kunnen wij al uw wensen realiseren!

Afwerking van zonneschermen

U kunt kiezen uit een uitgebreid gamma aan kastmaten en -modellen, doeksoorten en -kleuren en zijgeleiders. U vindt altijd een scherm, dat past bij de uitstraling van uw woning. Door gebruik van glasvezel is het doek weersbestendig, onbrandbaar, oersterk en rekt niet uit. Het frame is er in twee kleuren: lichtgrijs en crèmewit. Het scherm wordt op maat gemaakt speciaal voor u.

 

Bediening van vlakhangende buitenzonwering

De bediening werkt als bij een rolluik: door middel van zijgeleiders gaat het doek op en neer. U kunt een zonnescherm met de hand bedienen met een bandopwinder of slingerstang of met een elektrisch systeem met wandschakelaar of een afstandsbediening.

 

Onderhoud aan het scherm

Een screen heeft niet veel onderhoud nodig. Maak het, indien nodig, schoon met een zachte borstel en een mild schoonmaakproduct. Is het doek nat geworden? Dan moet het eerst weer droog zijn, voordat u het oprolt.

Is uw interesse voor screens gewekt en wilt u de mogelijkheden met eigen ogen aanschouwen? Kom gerust langs in onze showroom.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer