Zonwering Amersfoort

Zonwering Amersfoort

Zonwering Amersfoort
Siliciumweg 34
3812 SX Amersfoort

http://www.wonninkzonwering.nl/ CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:13.00 tot 17.00 uur
  • Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag:10.00 tot 16.00 uur
  • Zondag:GESLOTEN

Bekijk onze merken

Header afbeelding

Welkom bij zonwering Amersfoort

Al bijna een halve eeuw geleden opende Wonnink Zonwering vor het eerst haar deuren. Ze staat bekend om haar snelle levering, scherpe prijzen en oprechte adviezen en uitstekende kwaliteit. Of u nu als particulier of als bedrijf bij ons aanklopt, ons team van 35 vakmensen staat voor u klaar. Wonnink Zonwering heeft een goede naam in de regio en die naam - specialist zonwering in Amersfoort - houden we hoog!

Oplossingen voor koude én warme dagen


Wat voor weer het ook mag zijn in Nederland, Wonnink Zonwering heeft hier de oplossing voor, voor de warme en koude dagen. Wordt het wat frisser? Onze terrasverwarming zorgt voor aangename temperaturen. Wilt u zich beschermen tegen de zon? Ook dan bieden we heel wat wils: screens, terras overkappingen, rolluiken, noem maar op. Naast het leveren en monteren van zonwering in diverse variaties, kunnen we u op nog veel meer punten van dienst zijn. Snel, goedkoop, goed en volledig. Bij renovatie of herstel bijvoorbeeld. Of voor het jaarlijks onderhouden van uw zonwering.

Of u nu voor het herstellen van een rolluik bij ons aanklopt, de mogelijkheden voor overkapping van uw terras wilt bespreken, vrijblijvend een offerte aanvraagt of onze showroom wilt bezoeken, u bent van harte welkom bij Wonnink Zonwering in Amersfoort.

 

Bekijk onze referenties