Amersfoort

Zonwering Amersfoort

Rolluiken Amersfoort: welkom bij Wonnink Zonwering

Al bijna een halve eeuw geleden opende Wonnink Zonwering voor het eerst haar deuren in Amersfoort. Ze staat bekend om haar snelle levering, scherpe prijzen, oprechte adviezen en uitstekende kwaliteit. Of u nu als particulier of als bedrijf bij ons aanklopt, ons team van 35 vakmensen staat voor u klaar. Wonnink Zonwering heeft een goede naam in de regio Amersfoort en de naam - specialist zonwering in Amersfoort - houden we hoog! Alleen de beste service voor u, zodat u kunt genieten van u nieuwe uitstekende zonwering.

Binnen- of buitenzonwering

Wat voor weer het ook mag zijn in Nederland, Wonnink Zonwering heeft hier de oplossing voor, voor de warme en koude dagen. Wordt het wat frisser? Onze terrasverwarming zorgt voor aangename temperaturen. Wilt u zich beschermen tegen de zon? Ook dan bieden we voor ieder wat wils:

Naast het leveren en monteren van zonwering in diverse variaties, kunnen we u in Amersfoort op nog veel meer punten van dienst zijn. Snel, goedkoop, goed en volledig. Bij renovatie of herstel bijvoorbeeld. Of voor het jaarlijks onderhouden van uw zonwering.

Buitenzonwering

Buitenzonwering is de term die we gebruiken voor alle soorten zonweringen die aan de buitenkant van een woning worden bevestigd. Een zonwering voor uw ramen is niet alleen een sieraad voor uw woning die u in verschillende kleuren naar eigen wens kunt personaliseren, maar draagt ook bij aan de isolatie van uw woning. Op het gebied van buitenzonwering heeft u keuze uit bijvoorbeeld Screens, buitenjaloezieën, een knikarmscherm, markiezen en rolluiken. Maar ook deze producten hebben weer verschillende varianten. Vindt u een betere isolatie belangrijk? Dan zijn rolluiken misschien wel de beste oplossing. Er zijn verschillende soorten rolluiken in verschillende materialen, denk hierbij aan elektrische rolluiken of aluminium rolluiken met handmatige bediening. Of gaat u misschien voor opvallende houten rolluiken? Daarnaast kunt u de lamellen in een kleur naar keuze personaliseren zodat ze helemaal bij de uitstraling van uw woning passen.

Buitenzonwering wordt voornamelijk aangeschaft om de zon te weren, hoe kan het ook anders! Maar daarnaast hebben ze nog meer voordelen en helpen ze met de volgende factoren:

  • Het beter isoleren van uw woning: in de zomer houden ze de warmte buiten en in de winter houden ze juist de warmte binnen en de kou buiten.
  • Wist u dat zonwering goed werkt om inbrekers buiten te houden? Indien gesloten, kan het een stuk lastiger zijn om bijvoorbeeld door uw dakramen of schuifpui binnen te komen.
  • Het slimmer maken van uw woning: elektrische rolluiken zijn natuurlijk erg handig. Bediening via een afstandsbediening is mooi, maar wist u dat dit ook mogelijk is met uw mobiele telefoon? Zo kunt u bijvoorbeeld ook instellen dat ze automatisch sluiten op een bepaald tijdstip. Zo kunt u voorkomen dat het in de zomer op het heetst van de dag enorm warm wordt binnenshuis.
  • Ze zijn helemaal op uw wensen af te stemmen: bij veel soorten zonwering heeft u keuze uit verschillende materialen, doeken en kleuren.

Rolluiken plaatsen

Wilt u rolluiken kopen of uw oude rolluiken laten vervangen door bijvoorbeeld en strak aluminium rolluik met elektrische bediening? De perfecte montage van uw nieuwe zonwering hangt af van uw woning. Gaat het om bestaande woningen, bent u eventueel bezig met een grote renovatie of wilt u ze bij nieuwe woningen inbouwen.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de montage van uw nieuwe rolluiken en de rolluikkast. Wij kijken naar al uw wensen en hebben een ruime keuze voor u waardoor u het type rolluik vindt waar u jaren van kunt genieten.

Raamdecoratie

Raamdecoratie dient natuurlijk als goede zonwering, maar helpt daarnaast ook mee met het voorkomen van inkijk. Echter doet raamdecoratie meer: het geeft uw woning sfeer en stijl! Elke woning is weer anders door de lichtinval, ligging en persoonlijk inval. Uw keuze is daarom heel persoonlijk, en we passen ons daar graag op met een op maat gemaakte oplossing door onze vakmensen in Amersfoort!  

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën op maat brengen sfeer in uw huis. Onze jaloezieën, gemaakt van bamboe, walnoot, eiken, of esdoorn, geeft uw interieur een prachtige uitstraling! Welke woonstijl u voorkeur ook heeft, onze jaloezieën dienen als zonwering en exclusieve raamdecoratie in ieder interieur. Bovendien zijn onze jaloezieën ook beschikbaar in kunststof, met dezelfde uitstraling en sfeer als hout. Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom in Amersfoort.

Plissé gordijnen
Zoekt u een handige, mooie én zonwerende oplossing om inkijk te voorkomen?  Dan zijn plisségordijnen een goede keus. Deze gordijnen zijn bij elke raamvorm te gebruiken en gemakkelijk te monteren. Naast raamdecoratie voor thuis, zijn de plissé gordijnen ook uitermate geschikt op werkplekken tegen beeldschermreflectie en zonwering voor een optimale productiviteit.

Wij helpen u graag!

Of u nu voor het herstellen van een rolluik bij ons aanklopt, de mogelijkheden voor overkapping van uw terras wilt bespreken, vrijblijvend een offerte aanvraagt of onze showroom wilt bezoeken, u bent van harte welkom bij Wonnink Zonwering in Amersfoort.  

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 08.00 tot 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 08.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 08.00 tot 17.00 uur
Dinsdag: 08.00 tot 17.00 uur
Woensdag: 08.00 tot 17.00 uur
Donderdag: 08.00 tot 17.00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer