Amersfoort

Rolluiken Amersfoort

Rolluiken Amersfoort: welkom bij Wonnink Zonwering!

Al bijna een halve eeuw geleden opende Wonnink Zonwering voor het eerst haar deuren in Amersfoort. Ze staat bekend om haar snelle levering, scherpe prijzen en oprechte adviezen en uitstekende kwaliteit. Of u nu als particulier of als bedrijf bij ons aanklopt, ons team van 35 vakmensen staat voor u klaar. Wonnink Zonwering heeft een goede naam in de regio Amersfoort en de naam - specialist zonwering in Amersfoort - houden we hoog!

Binnen- of buitenzonwering

Wat voor weer het ook mag zijn in Nederland, Wonnink Zonwering heeft hier de oplossing voor, voor de warme en koude dagen. Wordt het wat frisser? Onze terrasverwarming zorgt voor aangename temperaturen. Wilt u zich beschermen tegen de zon? Ook dan bieden we voor ieder wat wils:

Naast het leveren en monteren van zonwering in diverse variaties, kunnen we u in Amersfoort op nog veel meer punten van dienst zijn. Snel, goedkoop, goed en volledig. Bij renovatie of herstel bijvoorbeeld. Of voor het jaarlijks onderhouden van uw zonwering.

Raamdecoratie

Raamdecoratie dient natuurlijk als goede zonwering, maar helpt daarnaast ook mee met het voorkomen van inkijk. Echter doet raamdecoratie meer: het geeft uw woning sfeer en stijl! Elke woning is weer anders door de lichtinval, ligging en persoonlijk inval. Uw keuze is daarom heel persoonlijk, en we passen ons daar graag op met een op maat gemaakte oplossing door onze vakmensen in Amersfoort!  

Houten jaloezieën
Houten jaloezieën op maat brengen sfeer in uw huis. Onze jaloezieën, gemaakt van bamboe, walnoot, eiken, of esdoorn, geeft uw interieur een prachtige uitstraling! Welke woonstijl u voorkeur ook heeft, onze jaloezieën dienen als zonwering en exclusieve raamdecoratie in ieder interieur. Bovendien zijn onze jaloezieën ook beschikbaar in kunststof, met dezelfde uitstraling en sfeer als hout. Wij geven u graag persoonlijk advies in onze showroom in Amersfoort.

Plissé gordijnen
Zoekt u een handige, mooie én zonwerende oplossing om inkijk te voorkomen?  Dan zijn plisségordijnen een goede keus. Deze gordijnen zijn bij elke raamvorm te gebruiken en gemakkelijk te monteren. Naast raamdecoratie voor thuis, zijn de plissé gordijnen ook uitermate geschikt op werkplekken tegen beeldschermreflectie en zonwering voor een optimale productiviteit.

Wij helpen u graag!

Of u nu voor het herstellen van een rolluik bij ons aanklopt, de mogelijkheden voor overkapping van uw terras wilt bespreken, vrijblijvend een offerte aanvraagt of onze showroom wilt bezoeken, u bent van harte welkom bij Wonnink Zonwering in Amersfoort.  

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer