Amsterdam

Zonwering Amstelveen

Zonwering & Rolluiken Amstelveen: welkom bij Ambiance Zonwering

Zoek je zonwering in de regio Amstelveen? Dan ben je bij Ambiance Zonwering Heko-Bécéwé aan het juiste adres. Zij zijn de zonweringspecialist in de regio Amstelveen.

Voor particulieren en projecten

Voor u als particulier bieden wij stijlvolle, moderne en duurzame producten van betrouwbare merken. Maar ook voor projecten hebben wij als fabrikant van lamel-gordijnen en jaloezieën een interessante mogelijkheden. Breng een bezoek aan onze showroom of neem direct contact op voor advies, informatie of een passende offerte.

Zonwering Amstelveen

Ons assortiment bestaat uit binnenzonwering & raamdecoratie zoals rolgordijnen en jaloezieën. Maar wij beschikken ook over een groot assortiment aan buitenzonwering. Met buitenzonwering kun je de zon buiten houden en je woning koel houden of een schaduwplekje creëren in uw tuin. Type buitenzonwering die wij aanbieden zijn o.a.:

  • Screen
  • Markiezen
  • Terrasoverkapping
  • Knikarmscherm
  • Uitvalscherm
  • Rolluiken

Het kiezen van de juiste zonwering voor jouw raam kan de perfecte balans bieden tussen het filteren van fel zonlicht, het verminderen van inkijk en het beschermen tegen wind. Met zonwering op maat in diverse kleuren kun je aan al jouw wensen voldoen.

Rolluiken Amstelveen

Rolluiken bieden verschillende mogelijkheden voor zowel woningen als commerciële gebouwen. Naast het blokkeren van zonlicht en het waarborgen van privacy, bieden rolluiken ook uitstekende warmte-isolatie, waardoor ze een energie-efficiënte keuze zijn. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door professionals en zijn verkrijgbaar met zowel elektrische bediening als handmatige bediening. Zowel aluminium rolluiken als kunststof rolluiken zijn populair vanwege hun duurzaamheid en lange levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve investering zijn op de lange termijn. Steeds vaker kiezen mensen voor rolluiken vanwege hun veelzijdigheid en functionaliteit in zowel residentiële als commerciële toepassingen. De rolluiken van Ambiance zonwering Amstelveen

Sprekende referenties

Door de jaren heen hebben wij mogen leveren aan vele bekende bedrijven. Op onze website vindt u referenties als KPN, British School of Amsterdam, Cirque du Soleil, Elsevier science publishers b.v. , Mode bedrijven als G-star en wereldwijd actieve bedrijven als Haagen Dasz.

Grootste collectie van Nederland

Met meer dan 1200 producten van diverse fabrikanten de grootste collectie van Nederland. Ruime keuze uit alle merken, kwalitatief hoogwaardige materialen en exclusieve kleuren en designs.

Naast het gebruik van duurzame producten kun u bij ons ook terecht voor Smart-oplossingen. Bedien eenvoudig uw zonwering, raambekleding, rolluiken, terrasheaters en verlichting met uw smartphone door de somfy besturingsoplossingen. In ons assortiment vindt u onder andere; binnenzonwering, buitenzonwering, rolluiken, somfy bedieningssystemen, woningstoffering, shutters, horren, garagedeuren en Jaloezieën. En dat alles in de regio Amstelveen. Wij geven u graag persoonlijk advies en zorgen dat u de beste keuze maakt die past bij uw voorkeuren.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 9:30 - 17:00 UUR
Dinsdag: 9:30 - 17:00 UUR
Woensdag: 9:30 - 17:00 UUR
Donderdag: 9:30 - 17:00 UUR
Vrijdag: 9:30 - 17:00 UUR
Zaterdag: 9:30 - 17:00 UUR
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 9:30 - 17:00 UUR
Dinsdag: 9:30 - 17:00 UUR
Woensdag: 9:30 - 17:00 UUR
Donderdag: 9:30 - 17:00 UUR
Vrijdag: 9:30 - 17:00 UUR
Zaterdag: 9:30 - 17:00 UUR
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer