Duiven

Zonwering Arnhem

Zonwering Arnhem: welkom bij Buitink

In onze showroom gevestigd te Duiven, in de provincie Gelderland, vindt u maar liefst 1000 m2 zonwering oplossingen voor buiten en binnen. Buitink Products levert en monteert zonwering oplossingen zoals rolluiken, screens, markiezen, jaloezieën en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook voor terrasoverkappingen bij ons terecht. Als u op zoek bent naar een betrouwbare leverancier voor uw zonwering, die kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan, dan kiest u voor Buitink Products uit Duiven.

 

Voor kwaliteits Zonwering bent u bij ons aan het juiste adres!

Wanneer u op zoek bent naar buitenzonwering dan zijn wij  de leverancier die u zoekt. Tijdens een lekker kopje koffie of thee in een prachtige ambiance informeren wij u gaarne.
U kunt bij ons terecht voor de volgende zonwering

  • Terraszonwering (knikarm)
  • Uitvalzonwering
  • Screens (verticlae zonwering) - Buitenjaloezieën.
  • Textieloverkappingen

Gaarne nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom te brengen.
Wij adviseren u om eerst even een afspraak te maken om er voor te zorgen dat de juiste adviseur aanwezig is.

 

ZONWERING DEALER IN DE OMSTREKEN VAN ARNHEM

WAT IS HET NUT VAN ZONWERING?

Heeft u weleens last van de zon? Die zo fel in uw woonkamer schijnt en pijn doet aan uw ogen? Wij kennen het allemaal. Zonweringen zorgen ervoor dat u zich als mens comfortabel voelt in uw eigen huis, kantoor of ergens anders waar u werkt. Denkt u maar eens aan de zomer, waar u bijvoorbeeld in huis zit of op het kantoor en de zonlicht de temperatuur laat stijgen, inderdaad niet prettig. Dit leidt tot vermoeidheid en concentratie verlies op het werk. Een zonwering kan dit tegengaan.

DE MOGELIJKHEDEN

Voor de één is het een luxe voor de ander een must.
Wij hebben verschillende zonweringen.

- Terras zonweringen
- Serre zonweringen
- Screens of zipscreens
- Buitenjaloezieën

Goed, snel en goedkoop

We leveren uitsluitend maatwerk en doen dat goed, snel én goedkoop. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag gerust een offerte aan. Wij zijn actief in de regio Duiven / Arnhem. Talloze woningen in en rond Westervoort, Dieren, Rheden, Oosterbeek, Duiven, Arnhem enzovoorts zijn voorzien van een van onze maatwerk zonwering oplossingen.

Duiven (ook wel: Duve of Duven) is een plaats en gemeente in De Liemers, in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente Duiven maakt deel uit van de stadsregio Arnhem-Nijmegen. Via de A12 zijn omliggende steden als Westervoort, Zevenaar, Lingewaar en Rijnwaarden goed bereikbaar. Duiven telt ruim 25.000 inwoners. Maar als de Plundra bij de in onze stad gevestigde Ikea losbarst, schiet dat aantal ineens fors omhoog door alle mensen die op de Zweedse koopjes afkomen.

 

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 12.00 - 17.00 uur
Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
Donderdag: 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 12.00 - 17.00 uur
Woensdag: 12.00 - 17.00 uur
Donderdag: 12.00 - 17.00 uur
Vrijdag: 12.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer