Zonwering Terheijden

Zonwering Terheijden

Zonwering Terheijden
Bredaseweg 31
4844 CK Terheijden

Openingstijden
 • Maandag:10:00 - 17:00
 • Dinsdag:10:00 - 17:00
 • Woensdag:10:00 - 17:00
 • Donderdag:10:00 - 17:00
 • Vrijdag:10:00 - 17:00
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
 • Zondag:gesloten
www.sunexpress.nl

Sun Express Zonwering en woningstoffering Terheijden

Aan de Bredaseweg vindt u sinds enkele jaren onze zonweringshowroom die we tot “Inspiration Center’ gedoopt hebben. Onder het genot van een kop koffie krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is om uw wooncomfort zowel binnen- als buitenshuis te optimaliseren.

Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u om te adviseren op gebied van buitenzonwering, rolluiken, garagepoorten, terrasoverkappingen, maar ook gordijnen, raamdecoratie, horren, vloerbedekking, pvc binnenvloeren, zelfs houten buitenvloeren. Of u nu een onderdeeltje voor een rolgordijn nodig heeft of uw zorginstelling een gedegen partner voor het onderhoud van haar zonwering zoekt, of u een (volgens anderen) onmogelijke overkappingssituatie heeft op te lossen, onze mensen denken graag met u mee.

In de alweer bijna 5 jaar dat we hier gevestigd zijn (voorheen was onze “Bredase” afdeling bijna 30 jaar gevestigd aan de Haagdijk in Breda) heeft onze klantenkring zich aanzienlijk uitgebreid.

Steeds meer mensen uit Terheijden, maar ook bijvoorbeeld Wagenberg, Made, Zevenbergen en Lage Zwaluwe worden door buren, familie en vrienden naar ons doorverwezen. Naast Terheijden heeft Sun Express de hoofdvestiging in Kaatsheuvel, met een showroom, kantoor en eigen productieafdeling, en van waaruit onze eigen montageteams elke ochtend vertrekken. Samen met de hoogwaardige merkproducten zoals Roma, Erhardt, Stobag en Unilux, wordt het grootste gedeelte van ons buitenassortiment gevormd door producten die we zelf assembleren.

Bovenal zorgt dat er voor dat we niet vast zitten aan “standaard”: we kunnen producten vaak zonder veel omhaal aanpassen om de aansluiting op de wensen van onze klanten te perfectioneren.

Als wij het niet kunnen, kan niemand het maken, is al vaker onze ervaring geweest. En daar zijn we best trots op!

Ook voor het interieur kunt u bij ons terecht. Een aanspreekpunt, voor buiten en binnen en altijd dezelfde hoge kwaliteit. Dit bereiken we onder andere door het voeren van alleen merken waar we een goede service voor kunnen garanderen. Onze leveranciers Sunway en Zonnelux bijvoorbeeld zijn net als wij continu bezig met verbeteren en vernieuwen, maar zijn ook echte partners.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en samenwerking staan dan ook hoog in het vaandel bij Sun Express. 

Zonwering Terheijden
Bredaseweg 31
4844 CK Terheijden

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht