Rolluiken Breda

Rolluiken Breda

Rolluiken Breda
Bredaseweg 31
4844 CK Terheijden

Openingstijden
 • Maandag:10:00 - 17:00
 • Dinsdag:10:00 - 17:00
 • Woensdag:10:00 - 17:00
 • Donderdag:10:00 - 17:00
 • Vrijdag:10:00 - 17:00
 • Zaterdag:10:00 - 16:00
 • Zondag:Gesloten
www.sunexpress.nl

Rolluiken in Breda,

Al ruim 30 jaar staan de mensen van Sun Express met raad en daad voor u klaar in Breda, maar ook in de rest van Brabant (en daar buiten). U kunt bij ons terecht voor buitenzonwering en terrasoverkappingen van gerenommeerde merken zoals Roma, Erhardt Markisen, Markilux en Stobag.

Sun Express is ook uw partner voor het interieur: niet alleen voor raamdecoratie, maar ook gordijnen en tapijt van onder meer Sunway, Zonnelux, Toppoint, Parade en Bonaparte plaatsen wij keurig op uw wensen afgestemd en op maat gemaakt.

Onze kracht zit in ervaring, kwaliteit en de mogelijkheid om niet alleen met onze klanten mee te denken, maar ook maatwerk oplossingen te leveren. Omdat wij beschikken over onze eigen productieafdeling ligt dat niet alleen binnen bereik voor grote opdrachtgevers in de zakelijke markt, maar ook voor u als particulier.

Waar een ander “nee” moet verkopen, lossen wij uw zonwerings- of overkappingsvraagstuk met alle plezier voor u op. Waarom genoegen nemen met standaard als het beter kan?

Na jaren gevestigd te zijn geweest aan de Haagdijk in Breda, zijn we echt uit onze jas gegroeid op die locatie. Toch weten onze klanten ons ook op de nieuwe locatie in Terheijden nog steeds te vinden. Onze ruime showroom aan de Bredaseweg 31 is eenvoudig te bereiken en onze medewerkers denken graag met u mee.

Komt u eens met eigen ogen zien wat de mogelijkheden op gebied van overkappingen, buitenzonwering en raamdecoratie zijn. Overkappingen, schuifwanden, knikarmschermen, rolluiken, markiezen, screens, shutters, jaloezieën, aan inspiratie geen gebrek!

Natuurlijk wordt zodra u uw keuze heeft gemaakt in de showroom allereerst bij u thuis alles exact ingemeten, en waar nodig advies op locatie gegeven. Indien gewenst kunnen wij ook samenwerken met architect of aannemer, zowel voor particulieren als zakelijke klanten en (semi-) overheidsinstanties.

Kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij ontzettend belangrijk. Sun Express is dan ook lid van brancheverenigingen voor zonwering RoMaZo en voor woninginrichting CBW.

Voor een extra zeker gevoel!

Rolluiken Breda
Bredaseweg 31
4844 CK Terheijden

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht