Kaatsheuvel

Zonwering Kaatsheuvel

Zonwering & rolluiken Kaatsheuvel: welkom bij Sun Express

Bent u opzoek naar een passende zonwering voor uw gevel. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Elke situatie zien wij als een uitdaging en zullen zorgvuldig met u naar de mogelijkheden kijken voor een oplossing. 

Binnenzonwering & buitenzonwering

Woont u in de omgeving van Drunen/Kaatsheuvel en bent u opzoek naar een specialist op het gebied van zonwering, breng dan eens een bezoekje aan onze dealer. Zoals de naam doet vermoeden zijn zij specialist op het gebied van indoor design. Dit betekent echter niet dat u hier niet terecht kunt voor buitenzonwering. In tegenstelling zelfs! Ze bieden verschillende opties om de zon buiten te houden en u binnen te laten genieten van uw interieur. Wat dacht u van de prachtige screens. De screens schuiven met een druk op de knop voor uw ramen waardoor u geen last heeft van hinderlijke zon in uw huis.

Raamdecoratie

Ons assortiment raamdecoratie bestaat uit jaloezieën, rolgordijnen, shutters en vouwgordijnen. Met raamdecoratie kunt u heel gemakkelijk de gwesnte lichtinval bepalen. Voor elke situatie bieden wij de passende oplossing.

Ook voor rolluiken, garagedeuren, screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige rolluiken, garagedeuren, screens en markiezen. De zonwering is beschikbaar in verschillende kleurmogelijkheden. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor horren.

Rolluiken

Rolluiken bieden u optimale zonwering. Ze zorgen voor een gesloten uitstraling aan de buitenzijde van uw raam of deuren, waardoor u volledige controle heeft over de hoeveelheid zonlicht die uw woning binnenkomt. Op zoek naar rolluiken op maat? Wij bieden diverse soorten, zoals opbouwrolluiken en inbouwrolluiken. U kunt een rolluik geheel naar wens samen stellen. Zo kunt u bepalen welk type bediening (elektrische bediening of handmatige bediening) u bij uw rolluiken wilt.

Zonneschermen

Bent u opzoek naar zonwering voor buiten dat aansluit bij uw wensen? Bij ons kunt u tevens terecht voor zonneschermen, uitvalschermen en verandazonwering. Met buitenzonwering kunt u zorgen voor een aangename temperatuur in huis maar u kunt ook buiten in uw veranda schaduw creëren.

Kom langs in onze showroom

Al vele jaren is Sun Express een begrip in de zonwering branche. Wij denken graag met u mee en bieden de ideale oplossing die past bij uw voorkeuren. In onze showroom kunt u inspiratie opdoen en verschillende type zonwering bekijken. Kom binnen lopen of plan een afspraak met onze zonwering specialisten. Wij adviseren u graag.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer