Rijen

Zonwering Rijen

Zonwering Rijen: welkom bij Aarts Zonwering en Rolluiken

Aarts is al ruim 40 jaar gespecialiseerd op `t gebied van Zonwering en Rolluiken. Verschillende mogelijkheden, toepassingen en trends kunnen wij u in onze showroom laten zien. Voor advies op maat beschikken wij over de nodige vakkennis. De betere producten in de nieuwste vormgeving, kleur en bediening-mogelijkheden zodat aan uw persoonlijke wensen kan worden voldaan.

OOK VOOR SCREENS EN MARKIEZEN

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

ONS ASSORTIMENT BESTAAT UIT:

 • Zonwering
 • Rolluiken
 • Screens
 • Markiezen
 • Garagedeuren
 • Winkelafsluiting
 • Buiten jaloezieën
 • Veranda`s
 • Horren
 • Raamdecoratie
 • Gordijnen
 • Shutters

Dit alles wordt vakkundig bij u geplaatst in zorgvuldig overleg.

BRABANTS FAMILIE BEDRIJF TE RIJEN

In het Brabantse Rijen is sinds jaar en dag het zonwering en rolluiken bedrijf Aarts gevestigd.Een vertrouwde naam in de omgeving. Het bedrijf heeft duidelijk een eigen visie en bij een bezoek aan Aarts zonweringen en rolluiken wordt dat ook direct duidelijk. Het bedrijf Aarts is een echt familie bedrijf. Geert-Jan, eigenaar van Aarts zonwering en rolluiken heeft het bedrijf in 2000 overgenomen van zijn vader. Van kinds af aan is hij bewust opgegroeid met de zon weren.  Hij heeft de producten zien groeien. Niet alleen functioneel maar ook op technisch gebied is er veel veranderd. Daarbij kunnen we zeker niet het uiterlijk van de producten vergeten, door de diverse vormen en kleuren is het een aanvulling op ieder huis, appartement, bedrijf of andere ruimte. De simpele buis systemen met een rood geel blauw oranje of groen doek zijn verleden tijd. Ook de rolluiken zijn verbeterd en de beperkte keuzen van scherm of rolluik is helemaal voorbij. De ontwikkeling en mogelijkheden van de vele product groepen zijn gegroeid en hebben zich aangepast aan de tijd. Modern met een praktische bediening. Ook op het gebied van architectuur zijn de producten meegegroeid. De verandering en ontwikkeling in de bouw sector is dan ook geen probleem. Voor bijna iedere situatie en raam vorm is wel een oplossing te vinden. Dit is mede mogelijk door het zorgvuldig kiezen van de toeleveranciers.


 

SOMFY ZONWERING

Het uitgebreide Somfy programma zorgt voor een flexibel  draadloos systeem,waar persoonlijke voorkeuren geprogrammeerd kunnen worden en evt. volledig automatisch bedienen tot de mogelijkheden behoort.
De product en leveranciers keuze zijn veelzeggend over ons bedrijf, waar kwaliteit en service zeer belangrijk zijn. Persoonlijk contact met klanten is voor ons waardevol in het aankoop proces, maar ook service en nazorg zijn een begrip voor ons bedrijf.
 

OM AAN UW VERWACHTING TE VOLDOEN LEVEREN WIJ:

 • Goede kwaliteit.
 • Ruime keuze.
 • Montage door vakmensen met kennis.
 • Nazorg en garantie.

ADVIES EN MOGELIJKHEDEN

We geven graag advies en hopen dat klanten al vanaf het moment van aankoop, dus vanaf het moment dat ze te woord gestaan worden, het prettig en leuk vinden om bij Aarts zonwering en rolluiken te winkelen. Eigenlijk zijn alle producten ook zover aan te passen dat in de smaak en behoefte van klanten voorzien kan worden. Tegenwoordig zorgen de gepoedercoate producten voor een kleur naar wens en ook wat betreft doeken voor de schermen, markiezen en screens is er ruime keuze. Het bedienen van de producten is geen enkel probleem, met een druk op de knop kunt u vanuit iedere ruimte draadloos de producten aansturen. Deze manier van bedienen is voor alle producten mogelijk. Buiten denk je dan aan garage deuren, rolluiken, terrasschermen, uitval zonwering, markiezen, serre zonwering, screens en jaloezieën. Sommige van deze producten kun je op tijdschakelaars laten lopen denk hierbij aan rolluiken die tijdens een periode van afwezigheid met een weekprogramma (iedere dag een ander tijdstip van openen en sluiten) een bewoonde indruk geven. Ook kun je bij zonwering denken aan een zon en wind automaat. Het voordeel hiervan is dat een scherm veilig ingaat bij weersverandering.

ELEKTRISCH BEDIENEN

Ook bij binnenzonwering is elektrische bediening geen enkel probleem. Wat betreft de jaloezie en gordijn jaloezie kan er gekozen worden voor alleen elektrische kantelen dit is met batterij. Met een 24 volt bediening  kun je kantelen, maar ook openen en sluiten van pakket. Een extra praktische oplossing is te kiezen voor bediening met handzender, d.m.v. een radiografisch systeem kunt u probleemloos al uw producten aansturen zonder in betreffende ruimte aanwezig te zijn. Rolgordijnen zijn ook 24 volt bedienbaar. Evenals de duette, plissé, roman shades (vouwgordijn) sluit gordijnen en silhouette. Voordelen van het elektrisch bedienen van de geplaatste producten zijn er voldoende. Je kunt hierbij denken dat het handmatig bedienen gewoonweg te zwaar is vaak gaat men dan minder zorgvuldig met de producten om. Het is ook een hele klus om iedere regendruppel en windvlaag het systeem aan te slingeren om het veilig te stellen. Ook als producten op moeilijk bereikbare plaatsen hangen kan elektrische bediening een oplossing zijn. Door producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan sluitgordijnen elektrisch te bedienen hoeft u ook niet aan de vaak weelderige maar gevoelige stoffen te komen. De huizen, appartementen en bedrijven waar deze producten geplaatst worden zullen dan ook een mooie uitstraling krijgen.

UW WENSEN

De wensen van klanten worden zorgvuldig met de verschillende mogelijkheden naast elkaar gelegd en zo wordt er een functionele mooie oplossing gezocht waar men menig jaar plezier aan beleeft. De producten die Aarts zonwering en rolluiken in het pakket heeft zijn op alle gebied ruim vertegenwoordigd. Hierbij volgt een opsomming van de producten en het voordeel bij aanschaf. Rolluiken: privacy, veiligheid, isolatie, verduisteren, zonwering, Garageroldeur: veilig en op verschillende manieren te plaatsen zodat u geen ruimte verliest. S_onro: veilig en toch transparant een mooie combinatie van rolluiken en zonweren. Raffstore: aan de buitenzijde spelen met licht d.m.v. kantelbare jaloezieën. Screens: transparante zonwering met een modern uiterlijk, minder weer gevoelig. Deze zijn te leveren in windvast uitvoering en zipscreen deze uitvoering is niet alleen windvast maar houdt ook insecten tegen. Markies: zonwering rondom gesloten, dus geen zijzon. Met verschillende modellen en kleuren in iedere situatie toe te passen met een nostalgische of juist strakke blikvanger. Uitvalscherm: zonwering met een vrolijk uiterlijk, praktisch en decoratief. Knikarmscherm: De oplossing om de zon van de gevel te houden en een gezellig terras te creëren. Grote afm. zijn mogelijk, denk hierbij aan breedte maten tot 12.00 meter en een uitval tot 3.50 en zelfs 4.00 meter. Alles wordt vakkundig in overleg met u geplaatst. De binnen producten hebben vaak een functionele en decoratieve functie.

EXTRA PRIVACY

De producten zorgen voor extra privacy, houdt de zon uit de kamers, filtert het licht, en geeft een warme uitstraling. Wat betreft de leveranciers van de producten van Aarts zonwering en rolluiken kunnen wij wel zeggen dat we alleen met gerenommeerde bedrijven samenwerken. Bij de buiten producten van Aarts zonwering en rolluiken kunt u namen als Roma, Weinor, Sunmaster en Shlappi markiezen in ons assortiment tegen komen. De zonwering doeken komen van Dickson, Weinor en Swela. Op het gebied van raamdecoratie komen de producten van Luxaflex, B&C, Antonio Ferre, Silvera, Romo, Villa Nova, Bernard en Rob Viool. Mooie brandvertragende stoffen die voldoen aan veiligheids klasse 1 kunnen we leveren van Dickson en Silvera. Wat betreft de brandvertragende stoffen kan ik u vertellen dat Dickson ook een brandvertragend zonwering doek heeft ontwikkeld die binnen kort op de markt komt. De afwerking van zonweringdoeken gebeurt op precieze wijze waarbij een klant kan kiezen voor afwerking met PTFE garen (behalve bij de pees, zoom naden, of het plakken van nadenWaar ook weer geldt dat dit niet toepasbaar is bij pees naden.

MONTAGE EN BEDIENING

Een zonwering doek zal wel altijd last hebben van enige wafelvorming (kleine plooitjes). Dit heeft te maken met het productie proces en is niet te voorkomen. De gordijn stoffen worden in het atelier verwerkt tot mooie gordijnen. Er zijn verschillende manieren van afwerking mogelijk met verschillende plooien of ringen. Ook de band en zoom afwerking kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De mogelijkheden hierin worden duidelijk met u besproken, en kunnen zonder probleem aangepast worden aan elk interieur. (modern klassiek landelijk enz.). Een ander nog niet besproken product is horren.Wat montage betreft zowel buiten als binnen te monteren. Horren zijn ook weer een voorbeeld van functioneel en praktisch. Ze zijn speciaal gemaakt om insecten te weren en in verschillende uitvoeringen mogelijk. Wat afm. betreft kun je horren zowel op ramen als op deuren plaatsenJe kunt kiezen uit:rolhorren (zowel horizontaal of verticaal buiten),inklemhor, inklemraamplisse, dubbele rolhordeur, dubbeleplisse hordeur, plissé hordeur,rolhordeur,schuifhordeur enkel dubbel en duo en een vaste hordeur. Ook is het mogelijk de hor te integreren in een rolluik. Roma onze rolluiken leverancier heeft een perfect systeem wat met naar binnen draaiende ramen uitermate functioneel is. Wat betreft aanpassingen en uitvoeringen is er ook van alles mogelijk. Het elektrisch bedienen van de producten wat zeker zo praktisch is kan gedaan worden met Somfy buismotoren. Dit product is niet alleen in de projectmarkt een praktische oplossing. Ook particulieren kiezen zeer bewust voor dit bediening comfort. Het is een betrouwbare aansturing voor de vele producten zoals hierboven vernoemd. Het aansturen gaat dmv schakelaars ingestelde tijden of RTS een draadloze technologie die zowel veilig als betrouwbaar is. Het bereik is ongeveer 20 meter en gaat door 2 betonnen muren of vloeren in een open ruimte gaat het bereik tot wel 120 meter. De keuze uit de handzenders is zeer divers. Bij een terrasscherm met verlichting zou je met een handzender zowel het scherm als de ingebouwde verlichting bedienen. Met draadloze windsensor voor buitenzonwering heb je extra veiligheid mocht het in een onbewaakt ogenblik meer gaan waaien. De draadloze zonsensor voor buiten zonwering en rolluiken beschermt uw huis tegen de zonen zorgt ervoor dat de airco minder uren hoeft te draaien. Ook dit is 100 % draadloos en werkt op zon energie. Voor een persoonlijk bediening systeem kun je kiezen voor de Chronis Comfort RTS. Stel deze naar uw persoonlijke voorkeur in en uw afwezigheid tijdens vakantie valt niet op. De telis Composio RTS en de Impresario Chronisch RTS zijn speciaaluitgevoerde 20 kanaals handzenders. U ziet onze diversiteit aan producten en bediening mogelijkheden. Het instellen van producten, bijvoorbeeld een tijdklok met week programma wordt vooral bij rolluiken in zomer en winterperiode aangepast. Dit wordt door Aarts zonwering en rolluiken graag als extra service voor de klant gedaan. Ook andere vragen al gaat het om het vervangen van een batterij van de handzender, worden graag door ons voor u gedaan.

EEN BETERE LEEFOMGEVING

Al deze producten dragen uiteindelijk bijaan een betere leef / werk omgeving. Door op een goede manier te kiezen voor klimaat beheersing en het spelen met licht behoud je een prettige functionele ruimte over waar verwarming airco en kunstlicht energie besparend worden. Dit geeft aan hoe functioneel de door Aarts zonwering en rolluiken te leveren producten zijn. Bent u natuurlijk nog nieuwsgierig geworden wie Aarts zonwering en rolluiken precies is? Aarts zonwering en rolluiken is een  bedrijf  bestaande uit eigenaar Geert-Jan Aarts. Geert-Jan is binnen het bedrijf Aarts zonwering en rolluiken verantwoordelijk voor: inkoop verkoop en montage. Zijn jaren lange ervaring aangevuld met scholing en cursussen om op de hoogte te blijven en mee te groeien met de producten en eisen die vanuit overheid gesteld worden dragen bij aan een specialistisch bedrijf. Bij verkoop algemeen en inkoop stoffen is Carin Aarts verantwoordelijk.

GESCHOOLD

Ervaring scholing en cursus zorgen ervoor dat u bij Aarts rolluiken en zonwering goed advies mee krijgt over diverse producten die bijdragen om een goede keuze uit de diverse mogelijkheden te maken. Voor advies aan huis maakt zij graag een afspraak met u.Johan-Pieter Smolders verantwoordelijk voor montage en afwerking op locatie. Zijn opgebouwde ervaring het volgen van scholing en cursus dragen bij aan de specialistische montage.  Het bedrijf Aarts zonwering en rolluiken is gevestigd aan de Heistraat 26a  te Rijen. Een ruime showroom zorgt dat de diverse producten goed tot hun recht komen. De verschillende producten met de verschillende bedieningsmogelijkheden kunt u ter plaatse bekijken en proberen zodat u goed geïnformeerd de showroom verlaat. Mocht u graag stalen meenemen op locatie is dat natuurlijk mogelijk. Blijft de keuze moeilijk dan nemen wij natuurlijk graag de adviserende rol op ons.
 

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer