Rolluiken Gorinchem

Rolluiken Gorinchem

Rolluiken Gorinchem
Vaart 5
4206 CC Gorinchem

Openingstijden
 • Maandag:13:00 - 17:30
 • Dinsdag:09:00 - 17:30
 • Woensdag:09:00 - 17:30
 • Donderdag:09:00 - 17:30
 • Vrijdag:09:00 - 17:30
 • Zaterdag:10:00 - 15:30
 • Zondag:Gesloten
www.ambiance-zonwering.nl/bakker

Ambiance Bakker Gorinchem

Ambiance Zonwering Bakker in Gorinchem is een zonweringbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, maar met een frisse aanpak van werken. Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers waaronder particuliere huisbewoners, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, beheerders van gebouwen, verzorgingshuizen enz. Kortweg: de particuliere- en zakelijke opdrachtgevers weten Ambiance Zonwering Bakker heel goed te vinden.

Ons productenprogramma is minstens zo divers als ons klantenbestand. Wij kunnen ons op diverse gebieden specialist noemen en werken samen met diverse vooraanstaande merken zoals PBS-JANSSEN, Markilux, LUXAFLEX, SOMFY, HAMSTRA, GB-PRODUCTS, Roma, Style Shutters, NOVOFERM, enz.

Buitenzonwering:
Terraszonwering, serrezonwering, terrasoverkappingen, verticale zonwering, buitenjaloezieën, markiezen, enz.

Rolluiken:
Woningrolluiken, beveiligingsrolluiken, transparante rolluiken voor winkels, rolhekken enz.

Raamdecoratie:
Jaloezieën, lamelgordijnen, plissé-gordijnen. silhouette-gordijnen, duette-gordijnen, rol- en vouwgordijnen, houten raamdecoratie, paneelgordijnen, shutters enz.

Garagedeuren:
Kanteldeuren, roldeuren, sectionaaldeuren, industriedeuren enz. Service: Eigen reparatieafdeling, onderhoudscontracten, advies en voorlichting.

Kwaliteit:
Ons bedrijf streeft een goed kwaliteits- en veiligheidsbeleid na wat zich vertaalt in een manier van werken die puur gericht is op een goed resultaat voor de klant en indirect dus ook voor ons zelf. Onze monteurs hebben allemaal het VCA veiligheidspaspoort op zak en brengen die kennis ook in de praktijk. Wij werken volgens Romazo richtlijnen en leveren ook een Romazo-garantie op alle door ons geleverde producten, ook op de montage. Onze monteurs worden door het volgen van cursussen en informatie op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van montagetechniek. Begeleiding van de monteurs door leidinggevenden die toezicht houden op de te leveren prestatie en het eindresultaat. Aangesloten bij de Ambiance Organisatie welke onder meer in het leven is geroepen om de leden qua klantenbenadering en kwaliteit op een hoog peil te houden.

Waar kunt u ons vinden?
U bent welkom in onze sfeervolle showroom aan de Vaart in GORINCHEM alwaar wij een presentatie geven van de diverse mogelijkheden die wij voor u hebben op het gebied van bovengenoemde productgroepen. Deze productgroepen tonen wij op onze eigen wijze in een bijzondere AMBIANCE. Onze verkoopmedewerksters -(ers) geven u een gedegen voorlichting, noodzakelijk om uw keus te kunnen maken. U ziet hier ook de nieuwe trend in terrasoverkappingen met glazen of kunststof dakbeplating en de mogelijkheden voor comfortabele terrasverwarming en sfeervolle verlichting.

Ambiance Zonwering Bakker vindt u in GORINCHEM op bedrijventerrein Papland, welke u kunt bereiken vanaf de Rijksweg A15 afrit 28 (Arkel), u volgt dan de borden bedrijventerrein Papland. Op dit bedrijventerrein vindt u ons op VAART NO. 5, naast Citroengarage Maas. Ruime, gratis parkeermogelijkheden. U bent van harte welkom! (De koffie staat klaar) .

Rolluiken Gorinchem
Vaart 5
4206 CC Gorinchem

Onze merken

Roma
Dickson
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht