Rolluiken Gorinchem

Rolluiken Gorinchem

Rolluiken Gorinchem
Vaart 5
4206 CC Gorinchem

www.ambiance-zonwering.nl/bakker CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:13:00 - 17:30
  • Dinsdag:09:00 - 17:30
  • Woensdag:09:00 - 17:30
  • Donderdag:09:00 - 17:30
  • Vrijdag:09:00 - 17:30
  • Zaterdag:10:00 - 15:30
  • Zondag:Gesloten

Ambiance Zonwering Bakker in Gorinchem is een zonweringbedrijf met meer dan 45 jaar ervaring, maar met een frisse aanpak van werken. Wij werken voor een diversiteit aan opdrachtgevers waaronder particuliere huisbewoners, verenigingen van eigenaren, woningbouwverenigingen, beheerders van gebouwen, verzorgingshuizen enz. Kortweg: de particuliere- en zakelijke opdrachtgevers weten Ambiance Zonwering Bakker heel goed te vinden.

Ons productenprogramma is minstens zo divers als ons klantenbestand. Wij kunnen ons op diverse gebieden specialist noemen en werken samen met diverse vooraanstaande merken zoals PBS-JANSSEN, Markilux, LUXAFLEX, SOMFY, HAMSTRA, GB-PRODUCTS, Roma, Style Shutters, NOVOFERM, enz.

Buitenzonwering:
Terraszonwering, serrezonwering, terrasoverkappingen, verticale zonwering, buitenjaloezieën, markiezen, enz.

Rolluiken:
Woningrolluiken, beveiligingsrolluiken, transparante rolluiken voor winkels, rolhekken enz.

Raamdecoratie:
Jaloezieën, lamelgordijnen, plissé-gordijnen. silhouette-gordijnen, duette-gordijnen, rol- en vouwgordijnen, houten raamdecoratie, paneelgordijnen, shutters enz.

Garagedeuren:
Kanteldeuren, roldeuren, sectionaaldeuren, industriedeuren enz. Service: Eigen reparatieafdeling, onderhoudscontracten, advies en voorlichting.

Kwaliteit:
Ons bedrijf streeft een goed kwaliteits- en veiligheidsbeleid na wat zich vertaalt in een manier van werken die puur gericht is op een goed resultaat voor de klant en indirect dus ook voor ons zelf. Onze monteurs hebben allemaal het VCA veiligheidspaspoort op zak en brengen die kennis ook in de praktijk. Wij werken volgens Romazo richtlijnen en leveren ook een Romazo-garantie op alle door ons geleverde producten, ook op de montage. Onze monteurs worden door het volgen van cursussen en informatie op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van montagetechniek. Begeleiding van de monteurs door leidinggevenden die toezicht houden op de te leveren prestatie en het eindresultaat. Aangesloten bij de Ambiance Organisatie welke onder meer in het leven is geroepen om de leden qua klantenbenadering en kwaliteit op een hoog peil te houden.

Waar kunt u ons vinden?
U bent welkom in onze sfeervolle showroom aan de Vaart in GORINCHEM alwaar wij een presentatie geven van de diverse mogelijkheden die wij voor u hebben op het gebied van bovengenoemde productgroepen. Deze productgroepen tonen wij op onze eigen wijze in een bijzondere AMBIANCE. Onze verkoopmedewerksters -(ers) geven u een gedegen voorlichting, noodzakelijk om uw keus te kunnen maken. U ziet hier ook de nieuwe trend in terrasoverkappingen met glazen of kunststof dakbeplating en de mogelijkheden voor comfortabele terrasverwarming en sfeervolle verlichting.

Ambiance Zonwering Bakker vindt u in GORINCHEM op bedrijventerrein Papland, welke u kunt bereiken vanaf de Rijksweg A15 afrit 28 (Arkel), u volgt dan de borden bedrijventerrein Papland. Op dit bedrijventerrein vindt u ons op VAART NO. 5, naast Citroengarage Maas. Ruime, gratis parkeermogelijkheden. U bent van harte welkom! (De koffie staat klaar) .