Houten

Zonwering Houten

Zonwering & Rolluiken Houten: welkom bij BVR Zonwering & Garagedeuren

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren bent u altijd van harte welkom. Ontdek de verrassende mogelijkheden die BVR u kan bieden, in onze showroom in Houten. De showroom biedt een breed en zeer gevarieerd scala aan buiten- en binnenzonwering, overkappingen en garagedeuren. Ook is het een bron van inspiratie op het gebied van “zonnig leven”. 

Binnen- en buitenzonwering

Sinds 1976 is zonwering Houten in de verkoop van binnenzonwering en buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en rolluiken in Houten en omgeving. Door het combineren van duurzame materialen en moderne technologie, weten wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Ons doel is om te assisteren en te adviseren in een prettige en gemoedelijke sfeer, waardoor u de juiste keuze kunt maken.

Onze kennis op het gebied van montage ligt op een hoog niveau, mede door onze ruime ervaring opgedaan uit talloze situaties. Of het nu gaat om een royaal knikarmscherm of authentieke markiezen tot praktische zonwering zoals screens en serrezonwering. Ook voor garagedeuren en overige soorten zonwering bent u bij ons in Houten aan het juiste adres. Wij bieden alleen de beste kwaliteit garagedeuren en bijpassende voordeuren.

Terrasoverkapping

Wilt u het uiterste uit uw tuin halen met een terrasoverkapping? Ook dan kunt u bij ons in Houten terecht! Onze overkappingen worden speciaal gemaakt voor de liefhebbers van design en kwaliteit. Zo kunt u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin genieten! Daarnaast blijft uw terrasoverkapping in de zomer ook lekker koel, door ons zonwerende effect; het houdt namelijk de heetste zon buiten waardoor het een stuk aangenamer is onder de overkapping.

Rolluiken Houten

Bij ons vindt u verschillende soorten rolluiken van de hoogste kwaliteit gemaakt van verschillende materialen. Zo beschikt ons assortiment over aluminium rolluiken of rolluiken van staal. Met een ruime keuze aan tientallen kleuren, hebben we altijd een rolluik dat perfect past bij uw woning. U kunt kiezen uit diverse soorten rolluiken met verschillende bedieningsopties, zoals elektrische rolluiken, rolluiken met een handmatige bediening of rolluiken met afstandsbediening. Dit zorgt voor ultiem gemak. Onze rolluiken bieden niet alleen volledige verduistering, maar een inbraakwerend rolluik zorgt ook voor extra beveiliging van uw huis. Het plaatsen van rolluiken heeft dus grote voordelen. De prijs van rolluiken is afhankelijk van de volgende factoren: materiaal; aluminium of staal, type rolluik; voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of een opbouwrolluik, soort bediening; handmatig, elektrisch of met afstandsbediening en de afmetingen. Wij geven graag deskundig advies over welk soort rolluik het best bij u past.

Of u nu uw oude rolluiken wilt vervangen of op zoek bent naar nieuwe rolluiken voor uw woning, onze vakman zorgt voor een perfecte montage. Laat uw rolluiken vakkundig plaatsen door ons, zodat ze naadloos op uw raam of deur. Geniet van de voordelen van rolluiken die feilloos in uw woning geplaatst zijn.

Persoonlijke service

BVR Zonwering & Garagedeuren is een klein bedrijf met passie voor kwaliteit, waar vakmensen zich bekommeren om uw woonplezier. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en nemen graag de tijd voor een goed advies, niet alleen in de showroom in Houten maar ook bij u thuis. Samen bekijken we de situatie en gaan we voor de meest passende oplossing. Dit zorgt voor een prettige samenwerking.

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren kiest u voor:

  • Op maat gemaakte oplossingen door een expert
  • Hoogste niveau met betrekking tot techniek en service
  • Vriendelijk personeel

Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren en volledig maatwerk kunnen bieden voor uw zonwering. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de realisatie van elk project. Wij gaan tot het uiterste om alles tot in detail te verzorgen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom in Houten. U bent van harte welkom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer