Zoersel St. Antonius

Zonwering Zoersel St. Antonius

Rolluiken Zoersel St. Antonius: welkom bij Van Gorp Projects

Bent u op zoek naar een zonwering of een rolluik?
Zoekt u de beste oplossing om de warmte buiten te houden of het zonlicht te reguleren?
En kiest voor kwaliteit en vakmanschap?

Dan bent u bij Van Gorp Projects aan het juiste adres! Wij bieden u graag de mooiste plekjes schaduw onder de zon. Een rolluik biedt bescherming tegen inkijk, inbraak, geluidshinder... of tegen de warmte... of de koude... Dit zorgt voor top isolatie. Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor onze absolute topkwaliteit in rolluiken. Wij bieden verschillende soorten rolluiken: Voorzetrolluiken? Inbouwrolluiken? Of liever een bestaand rolluik motoriseren, of automatiseren? Garagepoort stuk? Of liever een nieuwe?
Wij leveren onder andere in Sint-Antoinus, Schilde en Sint-Job, in-'t-Goor
 

Verschillende Soorten Zonwering

U kunt bij ons ook terecht voor buitenzonwering zoals prachtige screens en markiezen.

Ook voor garagepoorten kent ons advies geen grenzen. Speciaal op maat gemaakte panelen, voor nieuwbouw en renovatie... Steeds de beste kwaliteit en een correcte service. En wij zijn uw vertrouwen waard. Al meer dan 20 jaar sterk in verzorgd werk.
Bent u er nog niet helemaal over uit? Kom dan langs en neem een kijkje in onze showroom. Bij ons kunt u de mogelijkheden en uw wensen bespreken. Ook is het mogelijk om een offerte aan te vragen.

Zonwering Zoersel St. Antonius

Op deze en onze website vindt u veel informatie en foto's om ideeën op te doen, maar persoonlijk advies is natuurlijk ongeëvenaard. Onze toonzaal in Sint-Antonius Zoersel, een gezellig dorp in de Voorkempen, stelt ons in staat u nog beter van dienst te zijn. We hopen u binnenkort in onze toonzaal te mogen verwelkomen.

Laat u inspireren door ons uitgebreide en trendy assortiment van zonwering, raamdecoratie en woonaccessoires en laat ons u adviseren bij het maken van uw keuze. We kunnen ook de situatie bij u thuis bekijken om de juiste zonwering voor u te vinden.

Wij begrijpen dat mensen steeds meer aandacht besteden aan de buitenkant van hun huis en bieden oplossingen die aangepast zijn aan uw smaak. Bekijk ons uitgebreid assortiment voor oplossingen tegen opwarming, afkoeling, inkijk en vliegen.

Wij bieden graag de mooiste schaduwplekjes onder de zon, zowel aan huis als in de tuin. "Outdoor living" is een trend die steeds populairder wordt. Mensen willen langer buiten blijven en genieten in plaats van binnen te cocoonen. Wij bieden perfecte oplossingen om uw terras of tuin om te toveren tot een verlengstuk van uw woning.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 17.00
Dinsdag: 10.00 - 17.00
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 10.00 - 17.00
Dinsdag: 10.00 - 17.00
Woensdag: GESLOTEN
Donderdag: 10.00 - 17.00
Vrijdag: 10.00 - 17.00
Zaterdag: 10.00 - 16.00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer