Sint-Niklaas

Zonwering Sint-Niklaas

Zonwering Sint-Niklaas: welkom bij Buerman

Nog vrolijker worden van de zon, dankzij zonwering van Buerman uit sint-Niklaas. Nog aangenamer word de zomer met een de juiste zonwering, zodat het buiten warm en binnen lekker koel is.

Zonwering Specialist

Zoekt u de beste oplossing om de warmte buiten te houden of het zonlicht te reguleren? Kiest u voor kwaliteit en vakmanschap? Laat u persoonlijk adviseren door de specialisten van Buerman. Wij nemen de tijd voor uw wensen en ideen en kiezen samen met u de passende zonwering producten uit.

Producten

Binnen en buitenzowering, terrasoverkappingen, veelal elektrisch bedienbaar en van bekende, betrouwbare merken als luxaflex en velux. Onze collectie word met zorg en expertise samengesteld naar de hedendaagse wensen van de klant. Wij presenteren u graag de mogelijkheden!

Sectionele garagepoorten

Vind u uw kantelpoort ook zo zwaar? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Onze dealer in Sint-Niklaas biedt naast zonwering ook sectionale garagepoorten aan. Vele tevreden klanten zijn u al voor. 
Een sectionale garagepoort biedt vele voordelen:
• Een garagepoort houdt alle muren van uw garage vrij. Dit zorgt voor meer ruimte
• De doorrijdruimte is veel groter
• Een garagepoort is makkelijk te bedienen.
• Door zijn isolerende panelen blijft de kou buiten en de warmte binnen

Wilt u uw kantelpoort vervangen? Kom dan eens bij ons langs voor advies. De sectionale garagepoorten worden ook op maat gemaakt en in de stijl dat past bij uw woning. 
U kunt ook een offerte opvragen.

Rolluiken Sint-Niklaas

Buerman heeft veel verstand van rolluiken. Aluminium rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar ze dienen ook als uitstekende isolatie voor je huis. In de winter helpen ze de warmte binnen te houden, waardoor je energiekosten kunt besparen en je huis comfortabel blijft, zelfs tijdens koude dagen. Bovendien fungeren aluminium rolluiken als een extra beveiligingslaag tegen inbraak, waardoor je huis een veiligere omgeving wordt voor jou en je familie. De verschillende soorten rolluiken:

Inbouw rolluiken

Dit type rolluik is vooral voor nieuwbouw interessant. Want tijdens de bouwwerken worden venster én rolluik samen gemonteerd, in de muur. Inbouwrolluiken plaatsen we recht boven op uw venster.

Voorzet rolluiken

Voorzetrolluiken, die monteren we voor uw venster, op de muur. Ideaal dus wanneer u nu pas beslist om uw woning te beschermen met rolluiken.

Automatisatie rolluiken

Daarbij kunt u kiezen voor rolluiken met een handmatige bediening of een elektrische bediening, passend bij uw wensen. Steeds meer mensen kiezen voor het gebruiksgemak van geautomatiseerde rolluiken. Met één druk op de knop kan je via een afstandsbediening alle rolluiken in je woning bedienen. Je Rolluiken koppelen aan je smartphone of tablet, ook daar kan Buerman je mee helpen!
Bij Buerman zijn elektrische rolluiken één van onze specialisaties en u kan uiteraard ook beroep op ons doen voor het automatiseren van uw bestaande rolluiken. Onze rolluiken van Roma hebben een lange levensduur en worden geplaatst door professionals.

Heeft u interesse of wilt u meer info, brochure of gratis offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via ons e-mailadres of telefoonnummer!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer