Putten

Zonwering Putten

Rolluiken Putten: Welkom bij Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen!

Dugreja in Putten biedt u een totale collectie aan binnen- en buitenzonwering, garage- en industriele deuren en terrasoverkappingen. Met onze eigen montageploegen, die vakkundig zijn opgeleid bij onze leveranciers en tijdens speciale vakopleidingen, worden de producten vakkundig gemonteerd en geleverd. Tevens worden al onze producten geleverd met ROMAZO garantie, wat staat voor gegarandeerde zekerheid. Daarom bent u voor deskundig advies en zonwering van uitstekende kwaliteit bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor reparatie en onderdelen bent u welkom in onze showroom. et onze jarenlange ervaring komen wij altijd tot een passende oplossing. Wij weten hoe wij zonwering het best op uw kozijn kunnen monteren. Kom gauw sfeerproeven in de showroom, u zult versteld staan van onze mogelijkheden! Hieronder leest u meer over de verschillende soorten zonwering die wij bij u in Putten kunnen onteren.
 

Zonwering Putten

De beste buitenzonwering in Putten vindt u bij Dugreja, uw zonweringspecialist in de omgeving. Onze producten bieden bescherming tegen de felle zon en warmte van buitenaf. Voor sommigen is zonwering een luxe, terwijl anderen het als noodzakelijk beschouwen. Onze uitdaging is om zonwering praktisch te maken zonder in te leveren op de architectuur van uw huis. Buitenzonwering is een andere manier om uw huis te beschermen tegen de zon. Het houdt uw huis koel en biedt tegelijkertijd mooie raamdecoratie. Bovendien helpt buitenzonwering bij het isoleren van uw huis. Dit komt doordat deze vorm van zonwering aan de buitenkant is gemonteerd waardoor de lamellen of het zonnescherm het zonlicht van het raam weert. In de zomer resulteert dit in een koelere woning en in de winter houdt het warmte juist beter binnen. Binnenzonwering daarentegen weert de zon van binnenaf waardoor warmte en kou wel door het raam of de duren nog binnenkomen.

Indien u interesse heeft in buitenzonwering, kijken wij graag met u mee naar de verschillende opties. Er zijn verschillende soorten rolluiken, markiezen en genoeg zonneschermen om uit te kiezen. Maar u heeft ook keuze uit een pergola zonwering of een terrasoverkapping.
 

Goede zonwering en montage door Dugreja

Wij bieden hoogwaardige rolluiken aan om uw huis te beschermen tegen de zon en ongewenste indringers. Rolluiken bieden niet alleen bescherming tegen de zon, maar verhogen ook de veiligheid van uw huis. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren om bij uw huis te passen.

Wanneer u op zoek bent naar goede zonwering, zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan de het type bediening, de isolerende werking en wees er zeker van dat uw nieuwe zonwering een lange levensduur heeft. Er zijn verschillende mogelijkheden, wat strenge eisen kunnen dus zeker geen kwaad. U kunt nog kiezen uit handmatige bediening of elektrische bediening. Gaat u voor een aluminium rolluik of gaat uw voorkeur uit naar kunststof rolluiken. Voordat wij uw nieuwe rolluiken plaatsen, zijn er dus nog genoeg keuzes die u kunt maken.

Het is een investering waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Hiervoor is het wel van belang dat de zonwering aan al uw wensen voldoet, dat u het door deskundige mensen moet laten plaatsen en dat u zonwering kiest van sterk materiaal. Wij helpen u bij het maken van de beste keuze en zullen hierbij rekening houden met al uw eisen. Samen kiezen wij het type zonwering dat het beste bij uw woning past.
 

Screens en rolluiken van uitstekende kwaliteit

Wij zijn leverancier van de hoogwaardige screens van het Duitse merk Roma. Roma screens zijn ontworpen met oog voor detail en zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en duurzaamheid. Met een breed scala aan stoffen en kleuren zijn Roma screens de ideale oplossing voor uw woning. Ze verminderen de warmte en het felle licht in uw huis, terwijl ze het uitzicht naar buiten behouden.

Bij Dugreja geloven we in het bieden van hoogwaardige producten en uitstekende service. Daarom worden al onze producten geleverd met ROMAZO garantie, voor gegarandeerde zekerheid. Bovendien bieden wij reparaties en onderdelen voor al onze producten in onze showroom. Kom langs bij Dugreja en ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.

Of u nu op zoek bent naar inbouwrolluiken, opbouwrolluiken (ook wel voorzetrolluik genoemd), jaloezieën met aluminium rolluiken lamellen of nieuwe rolluiken met een rolluikkast die u kunt inbouwen. Wij helpen u aan een passende oplossing.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer