Putten

Zonwering Nijkerk

Rolluiken Nijkerk: Welkom bij Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen!

Dugreja in Putten biedt u een totale collectie aan binnen- en buitenzonwering, garage- en industriele deuren en terrasoverkappingen. Wij bieden u uitstekende service dankzij onze zeer vakkundige ploegen die ervaren zijn in het monteren van binnen- en buitenzonwering. Onze producten worden professioneel geïnstalleerd en geleverd met ROMAZO garantie voor gegarandeerde zekerheid.

Zonwering Nijkerk

Zonwering is een belangrijk aspect voor uw huis of bedrijf, het helpt bij het reguleren van de temperatuur en vermindert het binnendringen van zonlicht. Er zijn vele soorten zonwering beschikbaar, van screens, jaloezieën en rolluiken tot buitenjaloezieën en terrasoverkappingen. Het kiezen van de juiste zonwering voor uw gebouw hangt af van uw specifieke wensen en eisen.

Verschillende soorten zonwering Nijkerk

Daarbij is elk type zonwering te kiezen in verschillende materialen, maten en kleuren. Zo zijn aluminium rolluiken, kunsttof rolluiken, rolluiken met handmatige bediening en rolluiken met elektrische bediening. Ook zijn er verschillende soorten zonneschermen, namelijk knikarmschermen en uitvalschermen. Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren zodat het mooi bij de rest van uw huis past. Wij zullen rekening houden met voor u de belangrijkste voordelen. Kies eenvoudig en snel de zonwering die bij u past.

De zonweringspecialist in Nijkerk en omgeving

Wilt u nieuwe zonwering zoals rolluiken, markiezen, uitvalschermen of andere soorten zonneschermen laten plaatsen? Kom langs en wij helpen u de beste keuze te maken. Natuurlijk helpen wij ook met nazorg. Bij ons kunt u ook terecht voor reparatie en onderdelen. Onze showroom biedt u de mogelijkheid om onze producten en diensten te ervaren. Voor deskundig advies en professionele montage tegen scherpe prijzen bent u bij ons zonweringsbedrijf aan het juiste adres. Kom gauw sfeerproeven in de showroom, u zult versteld staan van onze mogelijkheden!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer