Nieuw-Amsterdam

Zonwering Nieuw-Amsterdam

Zonwering Nieuw-Amsterdam: welkom bij Homan Zonwering

U zoekt hoogwaardige zonweringen en/of rolluiken in de regio Nieuw-Amsterdam? Homan Zonwering helpt u graag verder. Of het nu gaat om advies of technische informatie. Ze zijn de lokale specialist over alle producten die met buitenzonwering te maken hebben. Denk hierbij aan rolluiken, screens en buiten jaloezien.

Rolluiken en screens van Roma

De medewerkers van Homan laten u graag de mooie producten van Roma aan u zien. Deze werken weer op hun beurt prettig samen met de producten van Somphy. De showroom van Homan laat u zeer veel verschillende producten zien. Door de expertise van de medewerkers maken zij het u gemakkelijk in uw keuze.

Zonwering Nieuw-Amsterdam

Wij hebben alles op het gebied van zonwering. Denk hierbij aan buitenzonwering zoals windvaste screens, markiezen, uitvalschermen en terrasoverkappingen. Daarbij bestaat ons assortiment uit raamdecoratie zoals jaloezieën en rolgordijnen, passend bij uw kozijnen.

Kom langs in onze showroom

Met onze ervaring en vakbekwame monteurs staan wij garant voor kwaliteit, service en betrouwbaarheid. U kunt bij ons terecht voor de montage en reparatie van zonwering en rolluiken. In onze uitgebreide showroom kunt u inspiratie opdoen en geven wij u graag deskundig advies.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00 
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00 
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer