Putten

Zonwering Ermelo

Zonwering en Rolluiken Ermelo: Welkom bij Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen!

Welkom bij Dugreja, uw zonwering dealer in de omgeving van Ermelo en Putten. Onze showroom in Putten biedt een totale collectie aan binnen- en buitenzonwering, garage- en industriele deuren en terrasoverkappingen. Onze eigen montageploegen zijn vakkundig opgeleid bij onze leveranciers en tijdens speciale vakopleidingen, waardoor onze producten vakkundig gemonteerd en geleverd worden.

De beste buitenzonwering in Ermelo

Buitenzonwering zijn producten die zorgen voor bescherming tegen de felle zon en warmte in uw woning van buitenaf. Sommigen beschouwen het als een luxe, anderen juist als noodzakelijk. Onze uitdaging is om zonwering praktisch te maken zonder in te leveren op de architectuur van uw huis. Binnenzonwering is een andere manier om uw huis te beschermen tegen de zon, het houdt uw huis koel en biedt tegelijkertijd mooie raamdecoratie. En alsof dat nog niet genoeg is, helpt binnenzonwering ook nog eens bij het isoleren van uw huis.

Met de Connexoon is het gemakkelijk om uw zonwering te bedienen via uw smartphone. Of het nu gaat om uw screens, rolluiken, buitenjaloezieën of zonnescherm, met de app kunt u alles eenvoudig aansturen. En als u vergeten bent om de led-verlichting uit te doen, geen probleem, dat regelt u ook eenvoudig via de app. De Connexoon is eenvoudig te installeren en te bedienen.

Kom langs bij Dugreja, uw zonweringspecialist in omgeving Ermelo

Bovendien worden al onze producten geleverd met ROMAZO garantie, voor gegarandeerde zekerheid. Ook voor reparatie en onderdelen bent u welkom in onze showroom. Kom gauw sfeerproeven en verstel van onze mogelijkheden.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer