Putten

Zonwering Ermelo

Zonwering en Rolluiken Ermelo: Welkom bij Dugreja Deuren, Zonwering & Terrasoverkappingen!

Welkom bij Dugreja, uw zonwering dealer in de omgeving van Ermelo en Putten. Onze showroom in Putten biedt een totale collectie aan binnen- en buitenzonwering, garage- en industriele deuren en terrasoverkappingen. Onze eigen montageploegen zijn vakkundig opgeleid bij onze leveranciers en tijdens speciale vakopleidingen, waardoor onze producten vakkundig gemonteerd en geleverd worden.

De beste buitenzonwering in Ermelo

Buitenzonwering zijn producten die zorgen voor bescherming tegen de felle zon en warmte in uw woning van buitenaf. Sommigen beschouwen het als een luxe, anderen juist als noodzakelijk. Onze uitdaging is om zonwering praktisch te maken zonder in te leveren op de architectuur van uw huis. Binnenzonwering is een andere manier om uw huis te beschermen tegen de zon, het houdt uw huis koel en biedt tegelijkertijd mooie raamdecoratie. En alsof dat nog niet genoeg is, helpt binnenzonwering ook nog eens bij het isoleren van uw huis.

Bij ons heeft u volop keuze aan buitenzonwering. Denk hierbij aan:

  • screens
  • markiezen
  • buitenjaloezieën
  • zonneschermen
  • rolluiken

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is een geweldige toevoeging aan uw huis. Het biedt niet alleen bescherming tegen de zon, regen en wind, maar creëert ook een gezellige buitenruimte waar u het hele jaar door van kunt genieten. Of u nu graag buiten bent of op zoek bent naar een manier om uw woning uit te breiden, een terrasoverkapping kan de oplossing zijn. Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, aluminium en staal. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en het is belangrijk om de juiste keuze te maken op basis van uw specifieke behoeften. Kom langs in onze showroom voor meer informatie en advies.

Rolluiken Ermelo

Rolluiken zijn een vorm van zonwering die voor complete verduistering zorgen. Daarbij kunt u uw huis veiliger maken met inbraakwerende rolluiken. Er zijn verschillende soorten rolluiken. Namelijk, kunststof rolluiken, houten rolluiken en aluminium rolluiken. Ook hier heeft elk materiaal zijn voor- en nadelen. Daarbij kunt u kiezen voor elektrische bediening of handmatige bediening van uw rolluiken. Wij helpen u graag met uw persoonlijke voorkeur. Of het nu gaat om voorzetrolluiken, inbouwrolluiken, opbouwrolluiken plaatsen. Wij kunnen elk type rolluik monteren.

Wij geven graag advies over welk type zonwering het best bij u past!

Met de Connexoon is het gemakkelijk om uw zonwering te bedienen via uw smartphone. Of het nu gaat om uw screens, rolluiken, buitenjaloezieën of zonnescherm, met de app kunt u alles eenvoudig aansturen. En als u vergeten bent om de led-verlichting uit te doen, geen probleem, dat regelt u ook eenvoudig via de app. De Connexoon is eenvoudig te installeren en te bedienen.

Kom langs bij Dugreja, uw zonweringspecialist in omgeving Ermelo

Bovendien worden al onze producten geleverd met ROMAZO garantie, voor gegarandeerde zekerheid. Ook voor reparatie en onderdelen bent u welkom in onze showroom. Kom gauw sfeerproeven en verstel van onze mogelijkheden.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

maandag: 10.00 – 16.00 uur

dinsdag: 10.00 – 16.00 uur

woensdag: 10.00 – 16.00 uur

donderdag: 10.00 – 16.00 uur

vrijdag: 10.00 – 16.00 uur

zaterdag: op afspraak

zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer