Heerenveen

Zonwering Drachten

Zonwering & Rolluiken Drachten: welkom bij Veldman

Op zo'n 25 km aftand van Drachten vindt u Veldman zonwering in Heerenveen. Een Fries familiebedrijf dat al ruim een eeuw lang grote delen van Friesland voorziet van zonwering op maat. En alhoewel we met de tijd zijn meegegaan, zijn onze prijzen klein gebleven. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, we verrassen u graag in positieve zin met zonwering van hoge kwaliteit met een meer dan uistekende prijs.

Buitenzonwering Drachten

Buitenzonwering is een belangrijk onderdeel van elk huis of pand, omdat het de zonnestralen buiten houdt en zo uw woning koel en comfortabel houdt. Buitenzonwering is er in verschillende soorten, stijlen en materialen, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden dat past bij de stijl en behoeften van elk huis bedrijfspand. Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende soorten buitenzonwering:

  • knikarmschermen
  • terrasschermen
  • terrasoverkapping
  • markiezen
  • serrezonwering
  • uitvalschermen

Overkappingen

Overkappingen zijn een passende oplossing voor wie het buitenleven optimaal wil benutten, ongeacht het weer. Ze bieden namelijk vele voordelen, zoals bescherming tegen regen en wind en verkoeling op warme dagen. Daarnaast zorgen ze voor een gezellige sfeer, doordat ze bijvoorbeeld verlichting en verwarming kunnen hebben en de mogelijkheid bieden om in de avonduren nog heerlijk buiten te zitten. Bekijk ons ruime assortiment aan overkappingen.

Rolluiken Drachten

Een populaire vorm van buitenzonwering zijn rolluiken. U kunt kiezen tussen handmatige rolluiken of elektrische rolluiken. Elektrische rolluiken zijn een uitstekende manier om je raam of deur te beschermen tegen inbrekers. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te bedienen, en bieden extra isolatie en privacy. Door hun geautomatiseerde functies kunnen de rolluiken worden aangepast aan jouw voorkeuren en gewoonten, wat het gebruiksgemak vergoot.

Zonwering aan huizen, winkels en bedrijfspanden

In de provincie Friesland kun je Drachten vinden, de hoofdstad van Smallingerland. Daartoe behoren ook Boornbergum, Drachtstercompagnie, Goëngahuizen, Houtigehage, Kortehemmen, Nijega, Opeinde, Oudega, Rottevalle, Smalle Ee, Tieke, De Veenhoop, De Wilgen, Buitenstverlaat, Egbertsgaasten, De Gaasten, Galhoeke, De Kooi, Luchtenveld, Middelburen, Opperburen, Sytebuorren, Uiteinde, Wierren en Zandburen. Stuk voor stuk plaatsen waar u onze zonwering aan huizen, winkels en bedrijfspanden kunt aantreffen.

Kom langs in Drachten

Alhoewel het een grote plaats is, behoort Drachten niet tot de Friese 11 steden en heeft zelfs geen stadsrechten. Dat Iris Kroes (het harpmeisje) de Voice of Holland won, heeft fors bijgedragen aan de bekendheid van Drachten. Als het verkeer op de A32 een beetje meezit, kunt u hier binnen ruim 15 minuten zijn. De afstand tussen Drachten en Heerenveen bedraagt hemelsbreed maar zo’n 25 kilometer.

Kom langs op afspraak in onze showroom in Drachten. Wij houden rekening met uw wensen en geven u graag advies. Door onze jarenlange ervaring bieden wij goede service en de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak van 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak van 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer