Heerenveen

Zonwering Drachten

Zonwering & Rolluiken Drachten: Op zoek naar de beste zonwering in Drachten? Welkom bij Veldman zonwering!

Op zoek naar de beste zonwering in Drachten? Welkom bij Veldman Zonwering!

Terrasoverkappingen voor Comfort

Overkappingen zijn een passende oplossing voor wie het buitenleven optimaal wil benutten, ongeacht het weer. Een terrasoverkapping biedt namelijk vele voordelen, zoals bescherming tegen regen en wind en het creëren van schaduw en verkoeling op warme dagen. Geniet het hele jaar door van comfortabel buitenleven met onze veelzijdige terrasoverkappingen in Drachten en omstreken. Bescherm uzelf tegen zon en regen, terwijl u buiten ontspant en dineert. Ontdek onze overkappingen in diverse stijlen en materialen, perfect aansluitend bij uw wensen.

Buitenkamers met Eindeloze Mogelijkheden

Vergroot uw leefruimte met onze prachtige buiten kamers in Friesland. Ideaal als extra lounge, eetruimte of hobbyruimte. Voeg glazen wanden toe voor een naadloze integratie met uw tuin en geniet van het buitenleven in alle comfort. Een Zip screen biedt de ultieme bescherming tegen wind en zon, terwijl u toch geniet van het uitzicht.

Zon- en Regenwering voor Optimaal Gemak

Ervaar het gemak van onze zon- en regenwering in Drachten en omstreken, waarmee u snel en eenvoudig de gewenste sfeer creëert. Bescherm uzelf tegen fel zonlicht en onverwachte regenbuien, terwijl u toch volop van uw buitenruimte geniet.

Ons assortiment zonwering bestaat o.a. uit:

  • knikarmschermen
  • terrasschermen
  • terrasoverkapping
  • screens
  • markiezen
  • serrezonwering
  • uitvalschermen

Onze zonwering is beschikbaar in verschillende kleuren, soorten en materialen. Zo zit er altijd iets bij dat bij uw wensen en bij uw woning of bedrijfspand past.

Ontdek Outdoor Living en Accessoires

Maak uw buitenruimte compleet met onze outdoor living accessoires. Van verlichting tot verwarming, loungesets en tuinmeubelen. Veldman biedt alles wat u nodig heeft om uw buitenleven comfortabeler te maken.

Rolluiken Drachten

Een populaire vorm van buitenzonwering zijn rolluiken. U kunt kiezen tussen handmatige rolluiken of elektrische rolluiken. Elektrische rolluiken zijn een uitstekende manier om je raam of deur te beschermen tegen inbrekers. Ze zijn gemakkelijk te monteren en te bedienen, en bieden extra isolatie en privacy. Door hun geautomatiseerde functies kunnen de rolluiken worden aangepast aan jouw voorkeuren en gewoonten, wat het gebruiksgemak vergoot.

Bezoek Onze Showroom en Laat u Inspireren

Maak een afspraak in onze showroom in Heerenveen en laat u inspireren door onze uitgebreide collectie terrasoverkappingen, buiten kamers en zonwering. Ons team met jarenlange ervaring staat klaar om deskundig advies te geven en hoogwaardige oplossingen te bieden. Veldman Zonwering, uw vertrouwde partner voor stijlvol en comfortabel buitenleven in Drachten en omstreken.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak van 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: Op afspraak van 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Op afspraak van 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer