Wijk bij Duurstede

Zonwering Doorn

Rolluiken Doorn: welkom bij Klarenbeek Zonwering

Kom eens langs bij Klarenbeek Zonwering, gevestigd vlakbij Doorn. Wij zijn al 15 jaar dé zonweringspecialist in de omgeving van Doorn, Culemborg en Wijk bij Duurstede. Bent u op zoek naar zonwering voor huizen en panden in de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek? Door onze jaren ervaring, bieden wij persoonlijk advies, uitstekende montage en zorgvuldige service. Onze professionele medewerkers zijn echte specialisten die weten waar ze over praten en kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Klarenbeek Zonwering werkt alleen met hooggekwalificeerde merken en bij het maken van de perfecte keuze kijken we uiteraard naar uw huis of pand in combinatie met de omgeving, het karakter en de sfeer. Hierdoor is de zonwering altijd een perfecte aanvulling op de woning en biedt het de juiste bescherming tegen de zon. Bij Klarenbeek Zonwering staan de wensen van de klant centraal.

Rolluiken en zonwering in Doorn

Wij maken alleen gebruik van de beste merken voor onze buitenzonwering, zoals markiezen, screens en terrasoverkappingen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat inwoners van Doorn ook tijdens warme zomerdagen buiten kunnen genieten van hun tuin of terras. Met de juiste zonwering, zoals een overkapping of zonnescherm, kunt u spelen met de hoeveelheid zonlicht die u binnenlaat, zodat je altijd de gewenste sfeer kunt creëren. Of u nu voorkeur geeft aan een heldere zonnestraal of aan wat meer schaduw, de juiste type zonwering is een passende oplossing voor het ontspannen in uw tuin.

Daarnaast bieden we ook screens voor ramenof voor uw terras. Deze zorgen voor verkoeling in de zomer, maar ook voor behoud van privacy. De screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect aansluiten bij de stijl van de woning. Andere producten zonwering die wij aanbieden zijn: jaloezieën, lamellen, knikarmschermen, rolgordijnen en rolluiken.

Rolluiken beschermen niet alleen tegen de zon, maar ook tegen inbraak en geluidsoverlast. Daarbij garanderen rolluiken voor uw raam een lage energierekening. Het houdt namelijk de warmte binnen. Door maatwerk bij het monteren van de rolluiken blijft de rolluik goed afgestemd op uw raam en omgeving. Wilt u meer weten hierover? Met onze jarenlange ervaring geven wij graag deskundig advies.

Kom langs bij Klarenbeek Zonwering

Laat u inspireren door het ruime assortiment aan zonwering, raamdecoratie en moderne automatische en authentieke terrasoverkappingen van Klarenbeek Zonwering. Bij ons kunt u de perfecte oplossing vinden voor uw zonweringsproblemen. Of het nu gaat om buitenzonwering zoals rolluiken en screens, het team van Klarenbeek Zonwering staat altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van uw wensen. Wij verwelkomen u graag in onze mooie showroom waar u de verschillende mogelijkheden uitgebreid kunt bekijken. Natuurlijk kunt u ook op deze pagina een vrijblijvende prijsindicatie aanvragen. We kijken graag met u verder!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 09:00–17:00

dinsdag: 09:00–17:00

woensdag: 09:00–17:00

donderdag: 09:00–17:00

vrijdag: 09:00–17:00

zaterdag: 09:00–14:00

zondag: Gesloten

maandag: 09:00–17:00

dinsdag: 09:00–17:00

woensdag: 09:00–17:00

donderdag: 09:00–17:00

vrijdag: 09:00–17:00

zaterdag: 09:00–14:00

zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer