Diepenbeek

Zonwering Diepenbeek

Zonwering Diepenbeek: Welkom bij Martens RMD!

Martens RMD kiest in haar bedrijfsvoering duidelijk voor een lange termijnvisie.
Begrippen als klantvriendelijkheid en een degelijke vakkennis vormen een gezonde basis om zowel bestaande als nieuwe klanten tevreden te stellen. Mits een goede en democratische verhouding tussen de aangerekende prijs en de geleverde prestaties zorgen wij ervoor dat onze klanten met een gerust hart hun wensen aan ons kunnen toevertrouwen. Of het nu gaat om ramen, deuren, rolluiken, zonwering ...

Genieten van de zon in Diepenbeek

Optimaal genieten van het zonnige weer. Onze dealer in Diepenbeek biedt u een oplossing voor de lange termijn.

Gemak dient de mens. Daarom bieden wij u o.a. Somfy Actieve Zonwering. Uw scherm of luik opent en sluit zich automatisch aan de hand van de temperatuur, wind, regen en zon. Ook kunt u natuurlijk vaste tijden programmeren.
U beschermt hiermee uw interieur tegen het felle zonlicht, zelfs als u niet in de buurt bent. Als u thuiskomt, is uw huis op de juiste temperatuur en voelt minder benauwd aan. En komt de energierekening, dan zult u versteld staan van de (snelle) terugverdientijd van uw investering.

Met dit zonwering systeem geniet u optimaal van de zon in Diepenbeek. En wie wil dat nu niet?
 

Rolluiken in Diepenbeek,

Ook voor de mooiste rolluiken in Diepenbeek kunt u bij Martens RMD terecht. Wij helpen u aan deze zeer geliefde vorm van buitenzonwering waarmee u meer controle heeft over de temperatuur binnenshuis. Rolluiken hebben een uitstekende geluid en thermische isolatie. Zo wordt het minder snel te warm of te koud binnen en hoeft de verwarming of airco ook niet zo snel aan, en dat scheelt natuurlijk enorm! De bediening ervan gebeurt op een gemakkelijke en comfortabele wijze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en een tal van kleuren. Dus bent u op zoek naar de beste rolluiken in Diepenbeek en omgeving? Wij helpen u graag verder met het maken van de beste keuze.

 

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen. Om dit vertrouwen waar te maken en te blijven verdienen is het voor ons een uitdaging om, samen met onze mederwerkers, steeds op de hoogte blijven van de allerlaatste technieken en nieuwste producten.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Van maandag tot donderdag 9u00 – 12u30 en 13u30 – 17u00
Vrijdag 9u00 – 12u30, namiddag op afspraak
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Van maandag tot donderdag 9u00 – 12u30 en 13u30 – 17u00
Vrijdag 9u00 – 12u30, namiddag op afspraak
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer