Tessenderlo

Zonwering Deurne-Diest

ZONWERING DEURNE - DIEST: welkom bij Sun-Invest

Sun-Invest is het juiste adres voor wie op zoek is naar kozijnen, zonwering, rolluiken, hor systemen, garagedeuren, veranda's en raamdecoratie met een een verhoogde levenskwaliteit. Sun-Invest geeft de beste adviezen en passende oplossingen op het gebied van kozijnen, zonwering, raamdecoratie en garagedeuren.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw raam. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten. En wat vooral interessant is: deze investering betaalt zichzelf terug. Uw woning is beter geïsoleerd, waardoor u minder uitgeeft aan verwarming of koeling.

Screens

Screens verhogen uw leefcomfort en bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens zijn de ideale zonwering zonder ruimteverlies.

Ze zijn zowel geschikt voor toepassing op woonhuizen als voor bedrijfsgebouwen. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen en er is een enorme waaier aan doeksoorten en kleuren.

Buitenschrijnwerkerij Deurne-Diest

Sun-Invest bvba, gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van woonveranda’s in aluminium, is de deskundige partner voor wie droomt van een prachtige veranda. Ook kunt u bij ze terecht voor rolluiken, windschermen en garagepoorten.

Verschillende stijlen veranda's

De verschillende types en stijlen zorgen dat er voor elk gebouw wel een passende uitbreiding kan worden gevonden naar ieders wensen en behoeften. Om hieraan te kunnen voldoen en een overzicht te bieden in ons ruime aanbod hebben we, ten informatieve titel en niet limitatief, enkele van onze veranda’s opgedeeld in een aantal voorbeeldstijlen.

  • Klassieke stijl (stijlvol, functioneel en met zin voor soberheid)
  • Victoriaanse stijl (met oog voor detail – de stijlvolle uitbreiding van je woning)
  • Moderne stijl (de zon in huis)
  • Engelse stijl (luxe geïntegreerd in de huiselijke sfeer)
  • Orangerie (elegante vormgeving met een knipoog naar de manoir-stijl)

Overige producten en diensten

U kunt bij Sun Invest voor veel meer producten en diensten terecht aangaande zonwering.

  • Terrasoverkappingen
  • Carports
  • Diverse binnenzonwering
  • Buitenjaloezien
Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 10.00 - 18.00
Dinsdag: 10.00 - 18.00
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer