Boxmeer

Zonwering Boxmeer

Zonwering Boxmeer & Rolluiken Boxmeer: welkom bij Uyen Zonwering en Kozijnen B.V.

De kracht van Uyen Zonwering en Kozijnen B.V.

Uyen Zonwering & Kozijnen staat garant voor 40+ jaar kwaliteit en ervaring. Wat in 1980 ooit nog begon als een familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een ware autoriteit binnen de markt. Van binnen- en buitenzonwering tot overkappingen en kozijnen: ons team van enthousiaste verkopers en vakbekwame monteurs staat voor u klaar om mee te denken over de beste oplossing voor uw woning, bedrijfspand of terras. Door talloze jaren ervaring binnen de regio zijn we in staat maatwerk te leveren in elke denkbare situatie. Voor een goede prijs en altijd met merken van de hoogste kwaliteit.

Buiten- en binnenzonwering

Bij Uyen Zonwering en Kozijnen B.V. bent u voor zowel binnen- als buitenzonwering aan het goede adres.

Uyen Zonwering en Kozijnen B.V. heeft een breed scala aan buitenzonwering. Of u nou kiest voor:
- Rolluiken
- Screens
- Buitenjaloezieën
- Serrezonweringen
- Pergolazonwering
- Uitvalschermen
- Markiezen,
- Markistolettes
- Knikarmschermen

Bij Uyen heeft u een ruime keus aan soorten zonwering: varianten, verschillende kleuren en mogelijkheden. Laat onze experts je alles vertellen in onze showroom over hoe ook jouw woning of bedrijfspand zich optimaal en duurzaam kan weren tegen de zon.

Ook zijn er genoeg mogelijkheden om uw woning te voorzien van prachtige binnenzonwering/raamdecoratie. U kunt bij ons terecht voor onderstaande binnenzonwering:
- Aluminium jaloezieën
- Houten jaloezieën
- Verticale lamellen
- Plisségordijnen
- Duettes

Tevens zijn wij ook gespecialiseerd op het gebied van terrasoverkappingen en glazenschuifwanden, vraag ons naar de mogelijkheden of neem een kijkje op onze website.

Rolluiken

In de winter zorgen rolluiken voor isolatie door warmte binnen te houden. Daarnast houden ze inbrekers buiten. Veilige rolluiken zijn verkrijgbaar in zowel elektrische bediening als handmatige bediening, afhankelijk van uw voorkeur en type rolluik. Naast het bieden van beveiliging, voegen deze rolluiken ook een esthetische waarde toe aan uw ramen en deuren. Voor de mooiste rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel inbouwrolluiken als voorzetrolluiken zij geschikt voor bestaande woningen, waardoor u kunt genieten van extra voordelen en comfort.

Kozijnen

Geen zonwering maar uw woning beter isoleren door kunststof kozijnen? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor enkel wat informatie en laat je deskundig adviseren door onze collega's.

Kom langs in onze showroom

Uyen Zonwering en Kozijnen B.V. staat garant voor een hoogwaardige kwaliteit, deskundig advies en een perfecte montage. Als zonwering specialist met jarenlange ervaring staan wij voor het goed adviseren van klanten. Kom langs in onze showroom of gratis offertes aan. Wij helpen u graag bij het zoeken van de perfecte zonweringsoplossing.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

maandag: 09:00–16:30 uur

dinsdag: 09:00–16:30 uur

woensdag: 09:00–16:30 uur

donderdag: 09:00–16:30 uur

vrijdag: 09:00–15:00 uur

zaterdag: gesloten

zondag: gesloten

maandag: 09:00–16:30 uur

dinsdag: 09:00–16:30 uur

woensdag: 09:00–16:30 uur

donderdag: 09:00–16:30 uur

vrijdag: 09:00–15:00 uur

zaterdag: gesloten

zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer