Antwerpen

Zonwering Antwerpen

Rolluiken Antwerpen: welkom bij Buerman
 

Bent u op zoek naar de best zonwering specialist in Antwerpen?

Zonwering vraagt om vakbekwaamheid daarom is het voor u een geruststellende gedachten dat wij werken vanuit een ruim aantal jaren ervaring. Alle woningen en kantoorpanden in Antwerpen kleden wij graag aan met onze buitenzonwering . Doordat buitenzonwering aan de buitenkant van uw woning zit, houden zij het beste zonnestralen tegen of kou buiten. Daarnaast werken ze inbraak vertragend. Dus of u nu een nieuwbouw woning heeft of een woning na renovatie wil aankleden met zonwering. Bij ons vindt u de beste keuze. Investeren in zonwering is een investering in uw leefcomfort. Wij helpen heel regio Antwerpen aan de beste zonnewering!

Specialist in zonwering en rolluiken

Bent u op zoek naar zonwering in noordoost Vlaanderen? Dan gaat u naar Buerman in Antwerpen of Sint-Niklaas. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om de zon te weren zodat u de warmte buiten kan houden. Tegenwoordig bestaan er veel varianten zonwering. Producten die wij kunnen aanbieden zijn binnen en buitenzonwering als: rolluiken, screens, plissé’s, shutters, markiezen, terrasschermen, parasols, knikarmschermen, jaloezieën, horren, uitvalschermen, verandazonwering, en serre overkappingen . Wilt u één van deze systemen in werking zien in onze showroom? Wij nodigen u van harte uit.

Zonwering Antwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in binnenzonwering en buitenzonwering en beschikken over een ruime keuze aan kleuren zodat uw zonwering perfect aansluit bij uw woning, veranda of terrasoverkapping. Zonwering biedt verschillende voordelen. Zonwering aan uw muur of gevel zorgt voor schaduw en een koel huis in de zomer. Zo kunt u genieten van een plekje in de schaduw op uw terras. De meeste zonweringen creëren ook extra privacy. Zonwering laten plaatsen zorgt voor meer comfort in en rond uw woning.

Rolluiken Antwerpen

Wilt u complete verduistering in uw huis? Steeds meer mensen kiezen dan voor rolluiken. Een rolluik voor uw deuren of ramen biedt veel voordelen. Zo houdt het daglicht en geluid buiten en bieden rolluiken een sterke maatregel tegen inbraak. Er zijn verschillende soorten rolluiken, namelijk opbouwrolluiken, voorzetrolluiken en inbouwrolluiken. Inbouwrolluiken zijn het meest geschikt bij nieuwbouw. Bij opbouwrolluiken vormen de rolluik en het rolluikkast een geheel en worden bovenop uw raamkozijn gemonteerd. Wij denken graag met u mee welk soort rolluik in uw situatie geschikt is voor uw woning. Rolluiken worden gemaakt van verschillende materialen. Wij adviseren aluminium rolluiken, aangezien deze goed isolerend zijn. Dit scheelt in de energiefactuur. Een rolluik is dus een goede investering!

U kunt rolluiken op verschillende manieren bedienen. Zo zijn er rolluiken met een handmatige bediening, rolluiken met een elektrische bediening en geautomatiseerde rolluiken. Welk type rolluik voor u het best geschikt is hangt af van een aantal factoren, zoals uw woning en de plaatsing. Wilt u rolluiken plaatsen, automatiseren of laten herstellen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft interesse in elektrische rolluiken die u gemakkelijk met een afstandsbediening kunt bedienen, wij kijken met u mee naar de verschillende opties, de passende omkasting en zorgen ervoor dat u tevreden onze showroom verlaat.

Passend zonweringsadvies

Ons ruime assortiment kenmerkt zich door een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Hiervan leveren wij u graag een vrijblijvende gratis offerte.
Heeft u interesse? U kunt zich persoonlijk adviseren door één van onze specialisten in onze ruime showroom te Antwerpen. Wij nemen de tijd om al uw persoonlijke eisen, wensen en budget door te nemen en komen met een passend zonwering advies. Op ons kunt u rekenen.
Vanuit onze showroom en werkplaats zorgen wij voor vakkundige levering, montage en reparatie van zonwering in regio Antwerpen, Sint-Niklaas, Waarmunster, Hamme en Temse.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00u - 16.00u doorlopend
Woensdag: 14.00u - 16.00u
Vrijdag: 14.00u - 17.00u
Zaterdag: 10.00u - 12.00u
Andere dagen en tijden op afspraak

Maandag: 10.00u - 16.00u doorlopend
Woensdag: 14.00u - 16.00u
Vrijdag: 14.00u - 17.00u
Zaterdag: 10.00u - 12.00u
Andere dagen en tijden op afspraak

Instellen als mijn dealer