Antwerpen

Zonwering Antwerpen

Zonwering Antwerpen: welkom bij Buerman
 

Bent u op zoek naar de best zonwering specialist in Antwerpen?

Zonwering vraagt om vakbekwaamheid daarom is het voor u een geruststellende gedachten dat wij werken vanuit een ruim aantal jaren ervaring. 

Specialist in zonwering en rolluiken

Bent u op zoek naar zonwering in noordoost Vlaanderen? Dan gaat u naar Buerman in Antwerpen of Sint-Niklaas. Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om de zon te weren zodat u de warmte buiten kan houden. Producten die wij kunnen aanbieden zijn binnen en buitenzonwering als: rolluiken, screens, plissé’s, shutters, markiezen, terrasschermen, parasols, knikarmschermen, jaloezieën, horren, uitvalschermen, serre overkappingen en terrasoverkappingen. Wilt u één van deze systemen in werking zien in onze showroom? Wij nodigen u van harte uit.
 

Passend zonweringsadvies

Ons ruime assortiment kenmerkt zich door een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Hiervan leveren wij u graag een vrijblijvende offerte.
U kunt zich persoonlijk adviseren door één van onze specialisten in onze ruime showroom te Antwerpen. Wij nemen de tijd om al uw persoonlijke eisen, wensen en budget door te nemen en komen met een passend zonwering advies.
Vanuit onze showroom en werkplaats zorgen wij voor vakkundige levering, montage en reparatie van zonwering in plaatsen als Antwerpen, Sint-Niklaas, Waarmunster, Hamme en Temse.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 10.00u - 16.00u doorlopend
Woensdag: 14.00u - 16.00u
Vrijdag: 14.00u - 17.00u
Zaterdag: 10.00u - 12.00u
Andere dagen en tijden op afspraak

Maandag: 10.00u - 16.00u doorlopend
Woensdag: 14.00u - 16.00u
Vrijdag: 14.00u - 17.00u
Zaterdag: 10.00u - 12.00u
Andere dagen en tijden op afspraak

Instellen als mijn dealer