Nieuw-Amsterdam

Rolluiken Emmen

Rolluiken Emmen: welkom bij Homan Zonwering

Iedereen kent rolluiken als een vorm van zonwering. Rolluiken zijn ook een zeer prettige vorm van zonwering, omdat het het raam en daarmee de ruimte binnen, volledig afsluit van de warmte buiten. Dit zorgt voor een situatie waarin u uw eigen leefklimaat kunt creëren. Rolluiken kunt u in allerlei soorten en maten vinden. Zo kunt u de rolluik ook op uw interieur aanpassen. Een rolluik wordt in Emmen vooral bevestigd als zonwering in slaapkamers of zolderramen.

Modellen

Je hebt een hoop verschillende rolluiken, voor binnen, buiten en nog veel meer. Een rolluik voor buiten sluit uw kamer 100 procent af van de buitenwereld en is erg handig op zolder. Dit is wel persoonsgebonden en heeft met smaak te maken.

Installeren

We zullen uw bestelde rolluik volledig leveren met casette. Het installeren is zeer eenvoudig. De cassette is op maat gemaakt, maar het installeren moet stevig gebeuren. In de showroom in Emmen zullen we u hierover kunnen adviseren.

Onderhoud

Het is ook zeer gemakkelijk om een rolluik te onderhouden. Eigenlijk heeft u geen onderhoud aan dit product. Wel moet u voorzichtig zijn met het op en neer rollen om het scherm niet te forceren.

Komt u langs in onze showroom in Emmen om u te inspireren.

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur
Woensdag: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag: 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer