Karo systeem

Het ROMA KARO rolluik is een soort XP-achtige uitvoering van het RA.2 rolluik.

 

Karo heeft een standaard geleider van 56 x 51 mm. Totaal moet gerekend worden met een ruimte tussen buitenmuur (vergeet hier niet naar de latei te kijken) en kozijn van 55 mm. Ook bij het inbouwrolluik KARO is de maximale kastdiepte 240 mm. De maximale kasthoogte is 250 mm. Dit is om de ruimte voor een vliegenhor te creëren. Zowel van KARO als RA.2 zijn de issolatiedelen zo gevormd, dat het naar binnen gevoerde regenwater probleemloos naar buiten wordt getransporteerd. Het vliegenhor kan maximaal breed 1800 mm of maximaal hoog 2600 mm in een KARO inbouwrolluik.

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Informatie

KARO(.XP-serie) is een compleet ontwikkeld inbouw-rolluikensysteem van topklasse. Bij het ontwerpen van het systeem werd vanaf het begin de nadruk op de veelzijdigheid gelegd. Verbindingsprofielen aan alle gebruikelijke vensterprofielen en het gebruik van hoogwaardige stucplaten in vele sterktes maken van de KARO een echte allrounder. De integreerbare insectenhor en de binnenliggende revisiedeksel met opening naar onder of achter als ook een aantal aluminium- en kunststoflamellen laten niets te wensen over.

 

colorcollectie

Uitvoering aluminium (buitenkant kast, geleiders en onderlijst):
De natuur doet het ons voor: Kleuren zijn signalen, presentatie, oriëntatie en communicatie. Er is vrijwel niemand die niet door een fleurige vlinder, een bonte weide of een regenboog wordt gefascineerd. Er zijn ontelbare kleurvarianten. Hoe kan men zich hier in onderscheiden. Wij maken u het een stuk makkelijker: In de ROMA ColorCollection hebben wij voor u 350 attractieve kleuren samengesteld. Alle kleuren zijn bruikbaar op de gevel, lichtecht en weersstabiel.

U heeft een hele speciale wens of een hele speciale kleur in gedachten. Naar wens zijn alle bruikbare kleurtinten van RAL en NCS mogelijk. Dat zijn ongeveer een duizend gedefinieerde kleuren. Veel plezier bij het uitzoeken van uw kleur. 

RA.2 1
RA.2 2
RA.2 3
RA.2 4

RA.2 folie

Uitvoering kunststof (kast en geleiders):
43 folie´s staan tot uw beschikking...

KARO systeem wordt compleet met het venster geleverd en gemonteerd. Dat betekent voor u: 

- Veel tijdvoordeel, omdat een ambachtsman venster en rolluiken samen op verschillende tijdstippen monteert.
- Eenvoudig, moderne beraming ook zonder plafond bij etagehoge vensterelementen.
- Een hoogontwikkeld systeem dat op ieder venster past en zich ook qua kleur aan het venster laat aanpassen 
 

Verdere voordelen:  
 - Binnen en buiten gestuckt.
 - Zeer goede geluidsisolatiewaarde (Dnew tot 58 dB)
 - Standaard isolatiewaarde U=0,6W/m²K

insectenhorU kunt de KARO met een geïntegreerde insectenhor laten uitvoeren. De cassette bevindt zich hier beschermd aan de binnenzijde van de kast. Het rooster wordt in een tweede voering achter het rolluik gevoerd. U krijgt hier de modernste insectenhor met comfortabele koordbediening. Een latere uitrusting is probleemloos mogelijk.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden