Partners

Somfy

Het verhaal van Somfy

Somfy – Uw partner voor woon- & kantooroplossingen op maat!

Met 192 miljoen geproduceerde motoren is Somfy de wereldleider in aandrijf- en besturingstechnologie voor zonwering- en gebouw-openingssystemen. Als aanjager van innovatie en pionier op het gebied van Smart Home stelt Somfy voortdurend nieuwe normen op het gebied van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.

 

Een domotica systeem maakt uw huis prettig en gemakkelijk om in te leven. Door middel van een domotica systeem kan alles automatisch en op de gewenste tijd aangestuurd worden. Bovendien werkt het ook nog eens energiebesparend! Door scenario’s aan te maken op uw PC kunnen alle draadloze Somfy producten moeiteloos worden aangestuurd. Dit is zowel mogelijk vanaf uw PC, maar ook vanaf uw tablet of smartphone. Een scenario maakt het mogelijk om in één keer tientallen producten te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om de scenario’s op basis van de waarden van sensoren aan te sturen door plaatsing van Somfy rookmelders, bewegingsmelders & zon- en windsensoren.
 

TaHoma Switch – De eerste Smart Control om alle slimme apparaten in je hele huis te bedienen.

De Franse specialist voor aandrijf- en besturingstechniek is vertegenwoordigd in meer dan 60 landen en behoort tot de internationale marktleiders op het gebied van gebouwbeheersystemen en domotica. Met TaHoma biedt Somfy een uitgebreid Smart Home-systeem waarmee bijna alle delen van je huis draadloos kunnen worden verbonden.
De installatie van draadloos gestuurde rolluiken, buitenjaloezieën, screens of roldeuren is de eerste stap om uw woning comfortabeler te maken. Door de TaHoma Switch te integreren, kunt u regelmatig terugkerende, alledaagse taken automatiseren of comfortabel bedienen met een druk op de knop en stem. Daarnaast is uw zonwering eenvoudig te configureren met weersensoren, verlichting, verwarming en nog veel meer! Routinetaken worden met één klik of zelfs automatisch voltooid, zodat er meer tijd overblijft voor de mooie dingen in het leven.
De commando's worden via internet naar de TaHoma-switch gestuurd, die via WLAN met de huisrouter is verbonden - zo kan de box overal in huis worden geplaatst. De informatie wordt vervolgens doorgestuurd naar rolluiken, zonwering en dergelijke. De simpele gebruikersinterface zorgt voor een eenvoudige bediening.

Sterke punten in één oogopslag

  • Bediening via scenarioknoppen op de box zelf, in de app of via de spraak- assistent
  • Geschikt voor WLAN: TaHoma Switch kan overal in huis worden geplaatst
  • Eenvoudige implementatie van scenario's en persoonlijke favorieten - kan handmatig worden geactiveerd, afhankelijk van tijd of sensor
  • Real-time informatie over de functionering van uw apparaten
Of het nu gaat om scenario's, tijd- en kalenderfuncties of sensor-gestuurde programmering met meerdere functies, uw smart home kan eenvoudig worden aangepast naar uw eigen wensen.
Bediening is nog nooit zo eenvoudig geweest, U heeft de keuze:
Met de TaHoma-App:
Programmeer en bedien uw apparaten vanuit thuis, onderweg of automatisch.
Met een spraakassistent*:
Perfect wanneer u uw handen vol heeft of in de auto zit.
Handmatig met scenarioknoppen:
Start individuele scenario's met één druk op de knop.
 
Idealiter wordt de installatie en initiële configuratie van het systeem uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf, maar met voorkennis kunt u het systeem ook zelf in bedrijf stellen.
 
Somfy TaHoma in de App-Store
Bedien TaHoma eenvoudig met uw smartphone of tablet. Hiervoor hoeft u alleen maar de TaHoma iOS- of Android-app uit de betreffende app-store te downloaden en met uw toegangsgegevens te verbinden.