Protego B1

Een Protego B1 rolhek kan beperkte breedtematen aan en kan niet voorzien worden van de G77 lamel maar alleen met de G72 en G82 hekwerken. Dit komt door de vaste as contructie bij de B1 systemen.

 

Een rolhek dient altijd aan de binnenzijde van een winkelruit te worden geplaatst. De open constructie maakt een rolhek montage aan de buitenzijde te gevoelig. Kabeltje aan de trekhaak en weg rolhek.

 

De werking van een rolhekbeveiliging is als volgt. Zodra het glas gebroken wordt, moet het alarm af gaan en de politie gealarmeerd. Het rolhek moet dan de inbrekers nog de reactietijd van de politie tegen houden. De plaatser van het alarm geeft een certificaat af van de beveiligingsinstallatie.

 

Natuurlijk kan er ook een rolhek geplaatst worden als het allemaal wat minder spannend is en puur voor afschrikking dient. Vaak worden beveiligingen aan de buitenzijde aangebracht, daar de ruitschade heel kostelijk is. Dichte rolluiken kunnen dan s’avonds dichtlopen aan het einde van de avond en s’morgens weer openen, zodat de stad weer tot leven komt.

 

De mensen met kwade intenties worden op die manier buiten de deur gehouden. Naast grote rolhekken tot 5400 mm breedte toe, heeft ROMA ook mini-rolhekken in de aanbieding. Deze kunnen worden toe gepast in een gewone rolluikkast.

  • Maximaal 5,4M hoog
  • Maximaal 6,0M breed

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden