Als we het hebben over weinig inbouwhoogte, wint de Gecco laagplafondgaragedeur van ROMA altijd. Met 53 mm doorrijvermindering bij een vrije dagmaat hoogte van 2500 mm is uniek.

 

De geleiders nemen in de dag gemonteerd ook maar aan beide zijden 60 mm weg. Alles is van aluminium en keurig netjes in RAL-kleur. Als er een garagedeur vingerveilig is, zijn het de roldeuren, Silento.2 en Gecco garagedeuren van ROMA.

 

Bij de standaard uitvoering zit al en geëxtrudeerd profiel voor de bovenaansluiting. Bij zowel Gecco als Silento.2 reageert bij licht contact van het deurpantser met een hindernis de motor direct. Door de gekapselde bouwwijze van SILENTO.2 en het gesloten kastkappensysteem is een verwonding door middel van inklemming of persing niet mogelijk.

  • Minimale plaatsingsruimte
  • Door technici en ontwerpers gerealiseerd
  • Moderne, comfortabele techniek en loopt extreem geruisloos
  • Uitgerust met draadloze besturing en twee handzenders
  • Kan in een dag gemonteerd en in gebruik genomen worden

Meer zien of mogelijk geïnteresseerd? Laat van u horen!

Informatie

De beste bescherming tegen weersinvloeden en diefstal is voor een auto de garage. Veel, vooral oudere garages, zijn echter zeer smal en laag zodat een grote auto er nauwelijks in past. Hier is een plaatsbesparende garagedeur noodzakelijk. De perfecte oplossing: GECCO. Onder het plafond gemonteerd beschikt de deur over een zijdelingse aandrijving waar hij langsloopt. Het voordeel: minimale plaatsingsruimte. De Laagplafonddeur GECCO van ROMA biedt moderne, comfortabele techniek en loopt extreem geruisloos. Het edele design van het gladde oppervlak van het pantser garandeert u een eigentijdse optiek die niet trendgevoelig is en niet uit de mode raakt. GECCO, standaard uitgerust met draadloze besturing en twee handzenders, kan in een dag gemonteerd en in gebruik genomen worden.

Veel dingen bedienen we sinds lang, dagelijks door een druk op de knop of de afstandsbediening: de tv, raamhevels in de auto, de wasmachine, keukenapparatuur en overige huishoudelijke apparaten. Waarom dan ook niet een garagedeur? We zetten onze auto dagelijks in de garage, ter bescherming tegen diefstal en beschadiging. Maar bij weer en wind in- en uitstappen, een zware kanteldeur openen en weer sluiten? Bespaar uzelf deze herhaalde inspanning en bestuur uw garagedeur comfortabel op afstand. Alle ROMA-laagplafonddeuren hebben standaard een afstandsbesturing. Roldeuren kunnen tegen meerprijs ook hiermee worden uitgerust. Ze zijn eenvoudig te programmeren en te bedienen. GECCO is de perfecte garagedeur bij renovatie: binnen één dag is de automatische deur gemonteerd. Van dit comfort wilt u nooit meer afstand doen.

GECCO comfort

SYSTEEMKLEUREN

Systeemkleur geccoSysteemkleuren

Systeemkleuren voor geleiders, afsluitprofiel en rollenset.

STANDAARD LAMELKLEUREN ALUMINO 77

Alumino 77 kleurenStandaard Lamel GECCO

Folieëring ALUMINO 77. Naar wens kunt u het deurprofiel met één van de 52 folies laten coaten en zo uw GECCO uitrusten in de kleur van de huisdeur en de ramen.

Folie 77 lamelAlumino 77

STANDAARDKLEUREN DESIGNLAMEL, VENTILATIELAMEL EN ZICHTLAMEL.

ventilatielamel standaard kleurenventilatielamel

INDIEN GEWENST KUNNEN WIJ VOOR U BIJNA ELKE KLEUR VOOR KAST EN GELEIDERS REALISEREN (330 KLEUREN)

Ralwaaierzichtlamel

GECCO element afmetingen

Maximale afmetingen van de GECCO ziet u links afgebeeld.
De minimale inbouwhoogte voor een GECCO bedraagd 53mm 

 

inbraakbeveiliging

1. Een effectieve beveiligingstechniek maakt het leven van een inbreker zwaar.

obstakelbeveiliging GECCO

2. Ter voorkoming van ongevallen stopt de deur wanneer deze op een hindernis loopt. Bovendien bestaat er geen gevaar voor inklemming van kindervingers door de ingekapselde techniek.

GECCO besturing

3. In de motor is een lamp geïntegreerd, welke ook separaat met de handzender te bedienen is.

GECCO Motor

4. De deur heeft een zijdelingse aandrijving en kan bij een stroomstoring ook d.m.v. een noodbediening handmatig bediend worden.

Vind een verkooppunt bij u in de buurt

Voer uw postcode in en selecteer een straal om de dichtstbijzijnde dealer te vinden