Houten

Rolluiken Houten

Rolluiken Houten: welkom bij BVR Zonwering & Garagedeuren

Bij BVR Zonwering & Garagedeuren bent u altijd van harte welkom. De showroom biedt een breed en zeer gevarieerd scala aan rolluiken, buiten- en binnenzonwering, overkappingen en garagedeuren en is een bron van inspiratie op het gebied van “zonnig leven” en veilig wonen. Ontdek ook de verrassende rolluiken welke BVR u heeft te bieden.


Expertise en service vanuit jarenlange ervaring

Sinds 1976 is zonwering Houten in de verkoop van binnenzonwering en buitenzonwering, garagedeuren, terrasoverkappingen, buitenjaloezieën en rolluiken in Houten en omgeving. Door het combineren van duurzame materialen en moderne technologie, weten wij onze klanten producten en diensten van hoge kwaliteit aan te bieden. Ons doel is om te assisteren en te adviseren in een prettige en gemoedelijke sfeer, waardoor u de juiste keuze kunt maken. Door onze ruime ervaring in talloze situaties, ligt onze kennis op het gebied van montage op een hoog niveau. 

Rolluiken 

Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit rolluiken aan, gemaakt van aluminium of staal. Onze rolluiken zijn te verkrijgen in tientallen kleuren, waardoor wij altijd een passend rolluik kunnen vinden voor uw woning. Voor uw rolluiken kunt u kiezen uit diverse soorten bedieningen; elektrisch, handbediend of op afstandbediening. Naast het verduisterende effect van rolluiken, dragen rolluiken ook bij aan de afsluiting, beveiliging en de zonwering van uw woning. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik. ROMA produceert ronde, afgeschuinde en vierkante rolluikkasten in ruim 350 kleuren. In veel gevallen zijn de kasten van de door Roma geproduceerde rolluiken 2 maten kleiner dan die van een andere aanbieder.


Meerwaarde van BVR Zonwering & Garagedeuren

BVR Zonwering & Garagedeuren is een klein bedrijf met passie voor kwaliteit, waar vakmensen zich bekommeren om uw woonplezier. We zijn benieuwd naar uw ideeën en wensen en nemen graag de tijd voor een goed advies, niet alleen in de showroom in Houten maar ook bij u thuis. Samen bekijken we de situatie en gaan we voor de meest passende oplossing. Dit zorgt voor een prettige samenwerking. 


Bij BVR Zonwering & Garagedeuren kiest u voor:

1 Op maat gemaakte oplossingen door een expert
2 Hoogste niveau met betrekking tot techniek en service
3 Vriendelijk personeel
4 Persoonlijk advies
Bij het samenstellen van onze collectie hebben wij ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren en volledig maatwerk kunnen bieden voor uw zonwering. Ons team van ervaren monteurs zorgt voor de realisatie van elk project. Wij gaan tot het uiterste om alles tot in detail te verzorgen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!  

Ook voor zonweringen komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te bekijken en aan de hand daarvan kunnen wij een passende offerte maken. Bel ons voor een afspraak of kom langs in onze showroom. U bent van harte welkom!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00
Zondag: gesloten

Instellen als mijn dealer