MarkiezenMarkiezen

Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor markiezen als zonwering. Markiezen zijn uitermate geschikt als bescherming tegen zowel de zon als regen. Een ander pluspunt zijn de gesloten zijkanten die ervoor zorgen dat ook de invallende zon van de zijkant wordt geweerd. Over het algemeen is een markies niet duurder dan een goed oprolbaar uitvalscherm van dezelfde kwaliteit en afmeting.   

Aluminium markiezen zijn minder onderhoudsgevoelig. Door gebruik van robuuste materialen en de fraai vormgegeven omkasting hebben de aluminium markiezen een uitstraling van traditionele houten markiezen. 

De moderne markiezen kunnen zonder enig probleem buiten "overwinteren", want het veelal in hout of aluminium uitgevoerde frame, de houten of aluminium kap en het synthetische
doek zijn volledig bestand tegen onze winters.
markiezen zonwering

Markiezen vormen een opvallende blikvanger en zijn een sieraad voor de gevel. Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden. Deze zonwering completeert iedere terrasoverkapping. De zonwering voor ondermontage maakt elke terrasoverkapping compleet. Daarmee bieden wij een compleet systeem wat beschermd tegen de regen, maar ook tegen de zon.

Lees meer over de markies modellendoekmogelijkheden en bedieningen voor markiezen.