Zonwering Zwolle

Zonwering Zwolle

Zonwering Zwolle
Faradaystraat 5
8013 PH Zwolle

Openingstijden
 • Maandag:08.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
 • Dinsdag:08.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
 • Woensdag:08.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
 • Donderdag:08.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
 • Vrijdag:08.00 - 12.30 & 13.30 - 17.00
 • Zaterdag:10.00 - 16.00
 • Zondag:gesloten
www.aldura.nl

Aldura zonwering en raamdecoratie.

Sinds 1932 gevestigd in Zwolle is een expert in het assembleren, leveren een aanbrengen van zonwering systemen voor binnen- en buiten-zonwering.

Buitenzonwering

De collectie van buitenzonwering bestaat uit windvaste screens,markiezen, terrasschermen, uitvalschermen, serre-zonneschermen,buitenjaloeziën, luifels  en parasols

Rolluiken

Als dealer van Roma zijn in al de bestaande RAL-kleur rolluiken leverbaar. In geëxtrudeerde of gerolvormde uitvoeringen en met verschillende  soorten lamellen waaronder de S-Onro lamel. Inbouw rolluiken en garagedeuren maken de collectie compleet.

Binnenzonwering

Als eerst In-een Outdoor Galleryshop kan Aldura u al de noviteiten van Luxaflex binnenzonwering als eerste leveren Rolgordijnen, plisse`s, duette`s , facette, jaloezieën, paneelgordijnen
etc

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

De zon, bron van alle leven

Zonwering is in feite net zo oud als de mensheid zelf. De eerste mensen zochten tenslotte al beschutting tegen de felle zon in grotten of onder bomen. En nog steeds beheerst de zon ons leven en ondanks de weldaad die we hiervan ontvangen kan overdadige zonneschijn ook schadelijke gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen bescherming, functionaliteit en design. Onze technische adviseurs luisteren naar uw wensen. Of het nu gaat om zonwering, raamdecoratie, onderhoud, service of reparatie. Voor zowel woonhuizen als projecten kunnen wij als gespecialiseerd bedrijf, producten en diensten aanbieden die beantwoorden aan uw verwachtingen.

Zwolle als basis

Onze basis word gevormd door onze vestiging in Zwolle op de Faradaystraat 5. In onze showroom vind u gedeelte van ons aanbod en kunt u persoonlijk advies verwachten van een ervaren medewerker. In Zwolle en omgeving staan wij al meer dan 75 jaar bekend als betrouwbare leverancier van zonwering.

Ervaring en kwaliteit voor een scherpe prijs

Aldura levert topkwaliteit zonwering voor een scherpe prijs. Al meer dan 75 jaar adviseren wij u graag over onze producten en mogelijkheden. Onze deskundigheid is inmiddels maatgevend op het gebied van zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie. Kom eens langs in onze showroom te Zwolle en laat u vrijblijvend informeren.
 

De zon, bron van alle leven

Zonwering is in feite net zo oud als de mensheid zelf. De eerste mensen zochten tenslotte al beschutting tegen de felle zon in grotten of onder bomen. En nog steeds beheerst de zon ons leven en ondanks de weldaad die we hiervan ontvangen kan overdadige zonneschijn ook schadelijke gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen bescherming, functionaliteit en design. Onze technische adviseurs luisteren naar uw wensen. Of het nu gaat om zonwering, raamdecoratie, onderhoud, service of reparatie. Voor zowel woonhuizen als projecten kunnen wij als gespecialiseerd bedrijf, producten en diensten aanbieden die beantwoorden aan uw verwachtingen..

Zonwering Zwolle
Faradaystraat 5
8013 PH Zwolle

Onze merken

Roma
Dickson
Somfy
Schlappi
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht