Zonwering Zwaag

Zonwering Zwaag

Zonwering Zwaag
De Factorij 43
1689 AK Zwaag

Openingstijden
 • Maandag:08.00 - 17.00 uur
 • Dinsdag:08.00 - 17.00 uur
 • Woensdag:08.00 - 17.00 uur
 • Donderdag:08.00 - 17.00 uur
 • Vrijdag:08.00 - 17.00 uur
 • Zaterdag:09.00 - 16.00 uur
 • Zondag:Gesloten
www.veldhuiszonwering.nl

Zonwering in Zwaag


Veldhuis Zonwering "het vertrouwde adres sinds 1913" is een begrip in Noord-Holland. Met 3 vestigingen in Noord Holland zijn wij altijd bij u in de buurt. Meer dan 30 eigen gecertificeerde monteurs verzorgen dagelijks de montage van zonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkappingen.

Veldhuis Zonwering behoort met ruim 55 VCA-gecertificeerde medewerkers tot een van de grote zonwering-bedrijven in Nederland. Onze showrooms kenmerken zich door hun exclusieve maar sfeervolle inrichting, waar een compleet assortiment buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en ook binnenzonwering, raamdecoratie en horren te vinden is. De collecties worden steeds aangepast aan de laatste ontwikkelingen.

Ons fabricaat

Veldhuis maakt zonwering en rolluiken in eigen beheer en levert deze rechtstreeks aan particulieren, bedrijven en instellingen. In de moderne productieruimte worden door vakkundige medewerkers uitsluitend kwaliteitsproducten op maat gemaakt.

Assortiment

In onze winkels vindt u een volledig assortiment binnen- en buitenzonwering, rolluiken, garagedeuren en terrasoverkappingen. Zowel de bekende merken als de budgetvriendelijke huismerken zijn aanwezig. Ook heeft Veldhuis een eigen productie, waardoor de meeste producten snel, flexibel en voordelig geleverd kunnen worden.

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar een mooie raamdecoratie en tegelijk goede zonwering? Rolgordijnen zijn niet alleen mooi maar ook functioneel. Onze dealer in Zwaag heeft een uitgebreide collectie in rolgordijnen. Voor ieder raam is er wel een oplossing. Rolgordijnen zijn er in standaard maten en worden ook op maat geproduceerd.

De rolgordijnen zijn met en zonder cassette systeem te bestellen. In een aantal gevallen is het niet mooi om de cassette te zien. In dit geval kan de cassette met het stof bekleed worden. Voor de bediening kunt u kiezen uit een elektrische of handmatige bediening. 

Wilt u er een persoonlijke touche aan geven? Dit kan met het breed assortiment in moderne en klassieke dessins, kleuren en decoratieve opties.

Ook voor screens en markiezen

U kunt bij ons ook terecht voor prachtige screens en markiezen.

Presentatie

Kom langs in een van onze winkels in Heerhugowaard, Zwaag of Purmerend. Iedere winkel kenmerkt zich door een volledig assortiment waarbij zoveel mogelijk producten op ware grootte kunnen worden bekeken. Onze medewerkers worden regelmatig geschoold en kunnen al uw vragen op het gebied van ons assortiment beantwoorden. Uiteraard kunnen wij ook geheel vrijblijvend bij u thuiskomen voor een advies op maat, het maken van een offerte of inmeten van uw bestelling.

Direct bij uw aankoop wordt direct een montage-datum afgesproken, zodat u meteen op de hoogte bent van de levertijd. Geen verrassingen of onverwacht lange levertijden. Ook kunt u na montage vertrouwen op onze service. Maar liefst 30 monteurs, verdeeld over 16 ploegen zijn dagelijks op weg om de montage, service- en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren.
 

Zonwering Zwaag
De Factorij 43
1689 AK Zwaag

Onze merken

Roma
Dickson
Weinor
Somfy
X

Prijsindicatie aanvragen

Wilt u vrijblijvend een prijsindicatie op maat ontvangen van één van onze dealers? Vul dan onderstaande gegevens in. Na ontvangst van uw gegevens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Waarom zonwering.nl

 • Check

  Specialisten die 100% klantgericht werken

 • Check

  Specialisten die alleen maatwerk leveren

 • Check

  Bijna alle producten in alle ral-kleuren beschikbaar

 • Check

  Ontvang gratis een prijsindicatie

Upload afbeelding

Afbeeldingen toevoegen

JPG en PNG bestanden, kleiner dan 10 MB

Het toevoegen van afbeeldingen zorgt ervoor dat wij een passend advies kunnen geven!

Alle*velden zijn verplicht