Bergschenhoek

Zonwering Zoetermeer

Rolluiken Zoetermeer & Zonwering Zoetermeer: welkom bij Paul & Paul

Ook in Zoetermeer is het heel belangrijk om je te beschermen tegen de zon. Zonneschijn is supergezond voor ons, dat weten we allemaal. Denk alleen maar aan het gezonde kleurtje dat je opdoet en de aanmaak van vitamine D onder invloed van zonlicht. Teveel zon is echter ook weer niet goed. Verbranden, een zonnesteek of (bij langdurige en regelmatige blootstelling aan zonnestraling) zelfs vormen van huidkanker… je moet er niet aan denken. Steeds meer mensen uit Zoetermeer beschermen zichzelf, hun gezin én hun huis met zonwering van Paul & Paul.

Voor iedere wens een oplossing

Of u nu alleen maar in de zon zit of weg bent van de schaduw, Paul & Paul heeft voor iedereen een passende zonwering oplossing. Screens, markiezen, terrasoverkappingen, rolluiken, uitvalschermen, knikarmschermen, jaloezieën, horren… Voor al onze producten geldt: hoge kwaliteit materialen waarbij duurzaamheid, maatwerk en een goede prijs voorop staan.

Paul & Paul levert al ruim 20 jaar zonwering in Zoetermeer en omstreken. Sinds het besluit in 1962 het dorp aan te wijzen als ‘groeikern’ om de woningnood tegen te gaan, is de stad enorm ontwikkeld. Zoetermeer is in de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een stad met ruim 120.000 inwoners.

Rolluiken Zoetermeer

Een rolluik is een uitstekende vorm van zonwering die uw kamer helemaal kan verduisteren. Dit is fijn op bijvoorbeeld een kinderslaapkamer maar ook als u bijvoorbeeld nachtdiensten draait en overdag wilt slapen. Rolluiken zijn op bijna elke deur en raam te monteren en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en materiaalsoorten.

Rolluiken zijn een duurzame keuze voor zowel huizen als bedrijfspanden vanwege hun lange levensduur. Er zijn verschillende soorten rolluiken, zoals opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken, die aan verschillende installatiebehoeften kunnen voldoen. Automatische rolluiken bieden gemak en comfort met hun eenvoudige bediening via afstandsbediening of schakelaar. Naast hun beveiligingsvoordelen tegen inbraak, bieden rolluiken ook een isolerende werking die kan helpen om uw huis heerlijk koel te houden in de zomer en warmte binnen te houden in de winter. Wanneer u het rolluik helemaal laat zakken geniet u van maximale privacy en bescherming tegen zonlicht. Daarnaast kunnen rolluiken ook bijdragen aan de verbetering van de esthetische uitstraling van de buitenkant van uw huis.

Kom langs in onze showroom

Bij ons bent u aan het juiste adres voor buitenzonwering, raamdecoratie, horsystemen en nog veel meer. Montage van als uw zonwering wordt bij ons gedaan door een echte vakman. Wilt u inspiratie op doen of deskundig advies? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen en goede service en mooie kwaliteit. Wij helpen u graag!

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Maandag: 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:00 uur
Woensdag: 09:00 - 17:00 uur
Donderdag: 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur
Zondag: GESLOTEN

Instellen als mijn dealer