Zonwering Weert

Zonwering Weert

Zonwering Weert

Weert

www.zonwering.nl CONTACTGEGEVENS TONEN
Openingstijden
  • Maandag:nvt
  • Dinsdag:nvt
  • Woensdag:nvt
  • Donderdag:nvt
  • Vrijdag:nvt
  • Zaterdag:nvt
  • Zondag:nvt

Waarom een zonnescherm?

Een belangrijke voordeel van zonwering is het behoud van het buitenzicht. Het is bewezen dat zon en zonlicht de ideale partner is voor de mens. Zonlicht wordt geassocieerd met plezier en buitenleven. Maar te veel zonlicht is schadelijk voor de mens. Het is niet alleen schadelijk voor de huid maar ook voor uw interieur. Een zonnescherm biedt dan ook hierbij de beste en belangrijkste rol als beschermer voor deze zonlicht. Tevens zorgt het niet alleen voor bescherming maar ook voor een goedkoper energiefactuur. Door de zonwering omhoog te laten, hoeft u minder te verwarmen. Hiermee bespaart u al snel 10% van uw energiefactuur, dat is mooi meegenomen.

Wat heeft zonweringen Weert u te bieden?

Er is een groot assortiment van zonweringen van verschillende types van perfecte kwaliteit.

Uitvalschermen

Zo is er bijvoorbeeld een uitvalscherm. Deze bieden de perfecte bescherming tegen zon en fel licht. Dit is vaak de juiste oplossing bij ramen die geen openslaande delen bevatten of ramen waar geen doorloop vereist is. Biedt ook uiteraard bescherming voor uw kostbare meubels die door de zon verkleurd worden. Zo zijn er verschillende redenen om voor een zonnescherm te kiezen.

Knikarmen

Zo is er bijvoorbeeld ook een knikarmscherm, deze wordt ook wel zonnescherm genoemd. Dit systeem beschikt over verbogen armen onder het doek, ook wel de 'knikarmen'. Dankzij dit mechanisme wordt het doek van uw zonnescherm beschermd tegen bijvoorbeeld vochtigheid, schimmel en vervuiling.

Bij ons wordt elk product zorgvuldig ontworpen, nagekeken en getest. De kwaliteit en de service zijn hoe dan ook gegarandeerd. De kosten zijn verschillend bij elk huis, deze zullen uiteraard eerst opgemeten worden.

Offerte

Wilt u een offerte aanvragen, kan dit eventueel via de e-mail maar wij geven u het advies om even bij ons langs te komen. Hier krijgt u de juiste informatie en advies mee. Tevens kunt u onze showroom bezichtigen en onze modellen met eigen ogen bekijken. Wij zien u graag in onze vestiging in Weert.