Voorburg

Zonwering Voorburg

Rolluiken Voorburg & Zonwering Voorburg: welkom bij JCM Styles

Er is veel keuze in buitenzonwering systemen. Natuurlijk wilt u het beste systeem wat het meest geschikt is bij uw woon of werkomgeving en wat het beste past bij het interieur. Sommige collecties zijn samengesteld op de actuele trends. Bij het inrichten van uw woning gaat het om creëren van een persoonlijke sfeer. 

Hierboven vindt u onze actuele openingstijden. Buiten deze tijden bent u op afspraak ook van harte welkom in onze showroom!

Wij hebben o.a. de volgende zonweringsproducten in ons assortiment:
- Screens
- Inbouwrolluiken
- Opbouwrolluiken
- Garagedeuren
- Buitenjaloezien
- Schuine rolluiken
- Markiezen 
- Knikarmschermen
- Luifels

Al deze buitenzonweringen zijn ideaal voor alle ramen, en het heeft tevens ook de functie dat ervoor zorgt dat het huis beter geïsoleerd is. Welk type zonwering het best bij u past ligt aan uw wensen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne of klassieke uitstraling. WIj geven u graag deskundig advies.

Alles wordt naar uw wens professioneel opgemeten, op maat gemaakt en gemonteerd. Daarnaast zijn de zonweringen in verschillende maten, materialen en kleuren beschikbaar. U kunt bij bepaalde zonweringen kiezen uit verschillende materialen zoals aluminium, hout. PVC of kunststof. Ook kunt u kiezen uit brede of smalle lamellen.

KWALITEIT

De producten uit ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij werken uitsluitend samen met top leveranciers.

ROLLUIK

Rolluiken bieden een veelzijdige oplossing voor het reguleren van lichtinval in zowel huizen, bedrijfspanden als winkels. Met opties zoals inbouwrolluiken en opbouwrolluiken kunnen rolluiken discreet worden geïntegreerd in de architectuur van het gebouw, waardoor ze zowel functioneel als esthetisch zijn. Of het nu gaat om het verminderen van schittering in een kantooromgeving of het beschermen van etalages tegen zonlicht, rolluiken bieden een effectieve oplossing voor verschillende behoeften in commerciële ruimtes.

KOSTEN

De kosten zijn o.a. afhankelijk van het type zonwering die u kiest. Het hangt af van de afmetingen en welke opties u erop neemt. Bent u benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan kosteloos een vrijblijvende offerte aan.

ADVIES EN VESTIGING

Kom bij ons langs in Voorburg om onze gehele collectie te bekijken. Wat u in huis haalt moet goed zijn! Daarom is het advies en service extra belangrijk. Wij nodigen u graag uit om onder het genot van een kop koffie of thee de collectie te bekijken.


Wij zijn Weinor partner. Weinor biedt u kwaliteitsgerichte producten als knikarmschermen en overkappingen
Knikarmschermen van hoge kwaliteit en overkappingen die perfect tegen regen kunnen en ook voor horeca geschikt zijn.
Samen genieten met de producten van Weinor

Gratis prijsindicatie aanvragen
Contactgegevens

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13.00 - 17.00
Woensdag: 13.00 - 17.00
Donderdag: 13.00 - 17.00
Vrijdag: 13.00 - 17.00
Zaterdag: 13.00 - 15.00
Zondag: Gesloten

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13.00 - 17.00
Woensdag: 13.00 - 17.00
Donderdag: 13.00 - 17.00
Vrijdag: 13.00 - 17.00
Zaterdag: 13.00 - 15.00
Zondag: Gesloten

Instellen als mijn dealer